Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jose Araujo: „Ne aşteaptă un meci tare cu Alba”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.10.2014

CSU Alba Iulia și Univ. Goldiș ICIM Arad vor da piept în cel mai tare duel al etapei a 6-a din Liga Națională de Baschet Feminin. Confruntarea se dispută miercuri, 22 octombrie, începând cu ora 18:00, în Sala Universitatea din Alba Iulia. 

Tehnicianul vicecampioanei, portughezul Jose Araujo, așteaptă cu mare interes acest meci cu trupa lui Miroslav Popov, spunând că va fi un joc interesant. Ne aşteaptă un meci tare cu Alba, sunt sigur că va fi şi pe placul spectatorilor. E un adversar bun, mergem să jucăm cât putem de bine, şi să câştigăm. Va fi un meci interesant, suntem pregătiţi pentru el”, a declarat antrenorul pentru baschetarad.ro. 

Înaintea întâlnirii directe, cele două formații au la activ o singură înfrângere în noua stagiune din LNBF. În etapa precedentă, Alba Iulia a câștigat la Timișoara cu 85-71, în timp ce Aradul a trecut pe teren propriu de Oradea cu 74-48. 

*Foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!