Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jose Araujo: "Suntem într-o finală la care nu ştiu câţi visau"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
19.04.2014

Univ. Goldiș ICIM Arad a reușit să obțină calificarea în ultimul act al Ligii Naționale de baschet feminin după dubla victorie în fața echipei ACS Sepsi SIC din Sfântu Gheorghe. Arădencele s-au impus cu scorul final de 77-63.

Antrenorul campioanelor, portughezul Jose Araujo a declarat că jucătoarele lui au învățat să joace colectiv.

“Primul sfert a fost unul echilibrat, după care am lucrat bine în defensivă, şi ne-am desprins. Gazdele, o echipă foarte bună, cu un antrenor care are un merit imprtant pentru ce s-a realizat la Sf. Gheorghe, au revenit, şi pe câteva greşeli ale noastre. La final am strâns rândurile, din nou defensiva şi-a făcut treaba, şi pas cu pas ne-am asigurat victoria. Lucrul pozitiv este că aceste baschetbaliste talentate au învăţat să joace colectiv, e meritul lor că au ajuns până aici. Suntem într-o finală în care nu ştiu câţi visau în septembrie anul trecut. Va fi o finală grea, cu un adversar tare, dar avem şansa noastră şi ne-o vom juca până la capăt”. ne-a declarat Jose Araujo

Arădencele vor întâlni în marea finală a campionatului pe CSM Târgoviște. Primele confruntări vor avea loc pe 29 și 30 aprilie, la Arad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!