Stiri

Josh Sparks își continuă cariera în Elveția

Paul Olar

Paul Olar
01.07.2015

După un an de pauză, Josh Sparks și-a găsit un nou angajament. Fostul baschetbalist al lui U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a bătut palma cu Swiss Central Basket Luzern, o formație nou-promovată în primul eșalon elvețian.

Originar din statul Georgia, Sparks măsoară 2.05 m și cântărește în jur de 90 de kg. El a absolvit colegiul Valdosta și a făcut pasul spre baschetul profesionist alături de U-BT. Evoluând în Liga Națională, Josh a bifat 36 de partide.

Prin urmare, jucătorul de peste ocean a strâns medii de 9.0 puncte, 4.4 recuperări, 1.6 pase decisive, 1.0 capace și 12.3 în dreptul eficienței. De asemenea, Sparks a contabilizat 4 apariții în Cupa României.

Josh a reprezentat unul dintre preferații publicului clujean în urmă cu un an. Din acest punct de vedere, amintim faptul că americanul a câștigat concursul de slam-dunk din cadrul All Star Game-ului desfășurat chiar la Cluj-Napoca.

Referitor la Swiss Central Basket, gruparea alb-roșie a mai ajuns la un numitor comun cu sârbul Nikola Stevanovic.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro
 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!