Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Joshua Turner, noul jucător al lui CSM Sighetu Marmației

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.09.2018

CSM Sighetu Marmației l-a transferat pe jucătorul american Joshua Turner. El va ajunge sub comanda lui Emil Kosztelnic pe data 16 septembrie. Turner a jucat ultima dată în Cehia pentru BK Lions Jindrichuv Hradec.

Joshua Turner este născut pe 18 ianuarie 1992. Măsoară 1.93 metri, cântărește 88 de kg și evoluează pe poziția 1.

În anul 2014, Turner a absolvit la Universitatea Calgary. În cariera lui a mai jucat la Trepca Mitrovice (Kosovo), Barrancabermeja Ciudad Futuro (Columbia), Elektra Sostanj (Slovenia), Bizerte (Tunisia), BK Lions Jindrichuv Hradec (Cehia).

În toamna lui 2017, Joshua Truner a jucat doar 4 partide pentru BK Lions Jindrichuv Hradec, echipă cu care a semnat pe 27 octombrie și de care s-a despărțit pe 23 noiembrie. El a avut cifre de 10.5 puncte, 1.0 recuperări și 1.0 intercepții în 15.5 minute petrecute pe parchet.

Joshua Turner este al doilea jucător american transferat de CSM Sighetu Marmației, după Allan Thomas. Formația maramureșeană intenționează să mai transfere un jucător american până la finalul lunii septembrie.

Vă reamintim faptul că CSM Sighetu Marmației face parte din grupa valorică a LNBM – ediția 2018/2019 și va avea voie să treacă pe foaia de joc 4 jucători străini.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!