Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jovana Pasic: „ICIM Arad a fost de mare ajutor în cariera mea”

Valentin Todea

Valentin Todea
19.05.2017

Fosta jucătoare a celor de la Univ. Goldiș ICIM Arad, Jovana Pasic, s-a transferat la formația Embutidos Pajariel Bembibre din prima liga spaniolă. În sezonul 2016-2017, sportiva din Muntengru a înregistrat medii de 11.5 puncte, 3.8 recuperări, 1.7 assist-uri și 1.2 intercepții în 31 de meciuri în Liga Națională, având o medie de 32 de minute petrecute pe parchet.

Bembibre a încheiat ultima stagiune pe locul 10 din 14 echipe, cu un bilanț de 10 victorii și 16 înfrângeri. Trupa amintită a promovat în prima divizie din Spania în anul 2012.

Contactată de site-ul nostru, Pasic a declarat următoarele despre acest transfer:

Sunt foarte bucuroasă că voi evolua în campionatul Spaniei. Vreau să mă încerc într-o ligă puternică, e o provocare nouă pentru mine și e una grozavă. Abia aștept să fac parte din acel mediu nou, abia aștept să încep munca la Bembibre.

Crezi că performanțele tale de la ICIM Arad te-au ajutat în semnarea acestei înțelegeri?

Și mai mult decât atât, ICIM a fost de mare ajutor în cariera mea. Voi fi recunoscătoare întotdeauna clubului și oamenilor de acolo deoarece am petrecut un sezon nemaipomenit din toate punctele de vedere.

*Foto; Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!