Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jovana Pasic: „Promit că vom da tot ce avem mai bun pentru a fi cât mai sus în clasament”

Valentin Todea

Valentin Todea
06.09.2016

Unul dintre transferurile importante reușite în presezon de Univ. Goldiș ICIM Arad a fost cel al baschetbalistei muntenegrence Jovana Pasic. Sportiva în vârstă de 24 de ani a câștigat ultima ediție a campionatului din Serbia și s-a alăturat unei echipe care nu își propune să lupte pentru cucerirea vreunui trofeu în acest an, conform declarațiilor oficialilor acesteia. Jucătoarea grupării arădene a răspuns întrebărilor venite din partea site-ului nostru.

Cum te simți la ICIM Arad după primele ședințe de antrenamente?

Sunt foarte surprinsă de ceea ce m-a întâmpinat aici. Sunt îndrăgostită de acest oraș, de condiții, de oameni și în special de coechipere și de staff. Mă simt foarte bine.

Ce părere ai despre tot ceea ce ai găsit la clubul arădean?

Așa cum am spus, condițiile sunt excelente, organizarea este impecabilă, coechipierele sunt grozave, m-au acceptat precum toată lumea iar staff-ul este ireproșabil. Suntem o mare familie împreună.

Ce crezi că poți realiza la noua ta echipă? Cât de sus consideri că poate ajunge ICIM în Liga Națională?

Cu siguranță este o nouă și foarte bună experiență pentru mine, pot să învăț multe de la colege și de la antrenori. Nu știu prea bine limba română, dar pot promite că vom da tot ce avem mai bun pentru a fi cât mai sus în clasament.

Ce te-a convins să semnezi pentru gruparea galben-albastră?

Prietena mea Brankica Hadzovic (n.r. căpitanul chipei) mi-a recomandat echipa din Arad.  Când m-a sunat, am știut că va fi o alegere bună pentru mine. Am acceptat fără să stau prea mult pe gânduri.

Te aștepti ca jocul tău să se îmbunătățească în următorul sezon?

Sincer, sper să se întâmple acest lucru. ICIM Arad mă va ajuta pe mine, iar la rândul meu voi da maximum pentru a ajuta echipa.

Ai făcut parte ultima dată din echipa națională a Muntengerului în luna februarie, atunci când ai fost selecționată în lotul ce urma să joace împotriva Italiei. Este unul dintre obiectivele tale să revii la echipa națională?

Este o onoare să joci pentru echipa națională și asta e mereu pe primul loc pentru mine. Sper ca selecționerul să mă cheme pentru acțiunea reprezentativei din luna noiembrie și să îmi aduc contribuția pentru ca echipa Muntenegrului să revină unde îi este locul, la Campionatul European din 2017 care va avea loc în Cehia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!