Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jozo Brkic a părăsit-o pe Timba Timișoara

Dan Oancia

Dan Oancia
17.11.2014

BC Timba Timișoara a fost „văduvită” de încă un jucător important. După ce inițial plecase în Kosovo fără acordul clubului timișorean, bosniacul Jozo Brkic a primit până la urmă dezlegarea din partea „urșilor”. Se pare că în locul său va sosi un fundaș american care a mai evoluat în Europa, Bogdan Murărescu fiind nevoit să mai găsească încă un înlocuitor pentru completarea echipei până la meciul cu CSU Atlassib Sibiu.

Bosniacul avea până acum în partidele jucate în Liga Națională de Baschet Masculin o medie de 11.4 puncte, 6.8 recuperări și o pasă decisivă pe meci, eficiența sa totală fiind la 12.6. În jocurile disputate în Cupa României, Brkic a strâns o medie de 17 puncte, 4.5 recuperări și o pasă decisivă. Cele mai multe puncte le-a izbutit în jocul contra celor de la „U” Cluj, când a punctat de 24 de ori.

A plecat Brkic, a avut o ofertă superioară, foarte mare. Era sub contract dar am ajuns la un acord benefic și clubului. Vor mai fi cu siguranță două transferuri”, a spus Bogdan Murărescu, conform sport9.ro. În ceea ce privește golurile lăsate de plecările lui Slijvancanin și Brkic, antrenorul „urșilor” nu disperă. Avem un fundaș american care a semnat, probabil azi se va rezolva definitiv și sperăm să-l avem în cursul săptămânii. Mai vrem un pivot, cel vizat ar putea veni doar după 4 decembrie”, a declarat Murărescu.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Pierce :

    Profesionalism
    Iar termina sezonul in Top 3 la taxe pe straini in timp ce salariile sunt inca un subiect tabu :))

    cu 9 ani în urmă (17.11.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    mda
    Repet...nu inteleg managementul celor de la Timba de nici o culoare...
    Iar faza cu acord benefic clubului...pai a luat bani pe el sau cum?

    cu 9 ani în urmă (18.11.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    timba
    Eu banuiesc ca ei se inteleg doar cu jucatori care nu si-au gasit echipa si care in loc sa stea si sa astepte, prefera sa accepte oferta Timbei ca sa ramana pus la punct cu pregatirea. Probabil ca se semneaza un contract in care se stipuleaza ca se poate rezilia unilateral iar salariul e in functie de meciurile jucate si oricum la un nivel mic.
    Alta varianta eu unul nu am gasit, pt ca in fiecare an sunt cel putin 10-12 jucatori care vin si pleaca, fara ca sa existe nici o problema la rezilierea contractelor, indiferent cine ia decizia.

    cu 9 ani în urmă (18.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!