Stiri

Juan Carlos Navarro, contract pe 10 ani cu FC Barcelona

Eduard Popa

Eduard Popa
19.09.2017

navarro barcelona contract 10 ani

Chiar dacă s-a retras de la naționala de baschet a Spaniei, Barcelona i-a oferit un cec în alb lui Juan Carlos Navarro. Conducătorul de joc a semnat un contract pe 10 ani cu echipa catalană.

Din cei 10 ani, cel puțin următorul va fi pe parchet. Astfel, la sfârșitul stagiunii 2017/2018, Navarro va decide ce poziție va alege în conducerea Barcelonei, dacă va agăța ghetele în cui. Desigur, există și șansa ca „La Bomba” să continue pe parchet alături de Barcelona.

Juan Carlos Navarro a jucat în finala mica de la EuroBasket 2017 în ultimul său meci pentru naționala Spaniei. Navarro este cel mai selecționat jucător de baschet din istoria La Furia Roja, pentru care a debutat în 2000. De-a lungul carierei el a câștigat Campionatul Mondial din 2006, EuroBasket 2009 și 2011, a obținut două medalii Olimpice de argint (2008,2012) și una de bronz (2016), două medalii europene de argint (2003, 2007) și două medalii europene de bronz (2001, 2017). Mai mult, la EuroBasket 2011 „La Bomba” a fost numit MVP-ul turneului, reușind să înscrie 27 de puncte în finala contra Franței.

*foto: fcbarcelona.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!