Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZAT. Jucătorii lui Gaz Metan au reluat antrenamentele!

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
21.03.2013

Joi (21.03), ora 11:45
Greva jucătorilor de la Gaz Metan Mediaș a luat sfârșit, informează ova TV Mediaș. În cursul dimineții de joi (21.03), la Sala Sporturilor din Mediaș a demarat antrenamentul echipei conform programării, în efectiv complet.

Jucătorii au primit asigurări de la președintele clubului, Ioan Horoba, care le-a explicat acestora că Romgaz și Transgaz au primit acordul ministerelor de resort pentru reluarea sponsorizărilor. Banii vor intra în conturile jucătorilor până la ora meciului cu SCM U Craiova, din etapa a 29-a.

Până atunci, Gaz Metan întâlnește pe CSU Ploiești, în etapa a 28-a.

Joi (21.03), ora 9
Ioan Horoba, președintele Gaz Metan Mediaș a precizat că este posibil ca situația salarială a jucătorilor să se rezolve în cursul săptămânii viitoare.

"E posibil să se rezolve, e posibil să nu. Deocamdată e o problemă cu banii, dar ei trebuie să aibă răbdare până săptămâna viitoare, când banii vor intra. Întârzierea este pentru toți la fel. E de 43 de zile la salariu, acesta este adevărul." a precizat Horoba pentru Turnul Sfatului.

Rămâne de văzut ce vor decide jucătorii lui Marcel Țenter în acest caz, întrucât sâmbătă (23.03), este programat meciul de campionat cu CSU Asesoft Ploiești.

Miercuri (20.03), ora 18

La antrenamentul programat pentru ora 18:00 au participat doar 3 dintre baschetbaliștii lui Gaz Metan. Andrei Mandache, Titus Nicoară și Adrian Guțoaia au efectuat un antrenament ușor, în timp ce restul formației de pe Târnava Mare refuză în continuare să se pregătească pentru meciul cu CSU Asesoft.

La pregătirea acestora a fost prezent și un grup de suporteri medieșeni care au vorbit cu tehnicianul Marcel Țenter și i-au încurajat pe cei 3. Mandache, Nicoară și Guțoaia l-au însoțit luni pe Țenter la Craiova, unde au evoluat în Meciul Stelelor Baschetului Românesc.

Conform surselor, până în acest moment, nici un membru din conducerea clubului nu și-a făcut apariția la Sala Sporturilor pentru a discuta cu jucătorii.

Miercuri (20.03), ora 14
Jucătorii de la Gaz Metan Mediaș au refuzat să se antreneze în cursul dimineții de miercuri (20.03). Situația a rămas neschimbată de aseară, atunci când aceștia și-au anunțat antrenorii că nu intenționează să lucreze atât timp cât nu sunt remunerați.

S-ar părea că este vorba despre neplasa salariilor pe ultimele două luni pentru unii jucători, respectiv trei pentru alții. În condițiile în care situația nu se remediază în cursul acestei zile jucătorii lui Gaz Metan nu se vor antrena nici în această seară, când este programată o nouă ședință de pregătire.

Suporterii echipei din Mediaș, Lupii Negri, se mobilizează urmând a fi alături de jucători în această seară, la ora 18, când ar trebuie să se desfășoare antrenamentul echipei.

De notat că sâmbătă (23.03), Gaz Metan Mediaș primește vizita campioanei în exercițiu a României, CSU Ploiești. Rămâne de văzut dacă se va reglementa situația până atunci, iar dacă nu ce vor decide jucătorii.

Marți (19.03), ora 19
Baschetbaliștii lui Gaz Metan Mediaș au refuzat să facă antrenamentul programat pentru după miaza zilei de marți. Se pare că problema ridicată de elevii lui Marcel Țenter este faptul că aceștia nu și-au primit salarile de la începutul anului.

Conform site-ului local de știri vasile-antipa.blogspot.com, jucători au anunțat staff-ul tehnic că nu vor efectua antrenamentul și, așadar, intră în grevă.

Revenim cu amănunte!

sursă foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

47 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    GMM!
    Aseara la ASG nu pareau avea problemele astia!
    Sunt salarii asa mari la GMM?

    cu 11 ani în urmă (19.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mihai73 :

    gmm
    cele mai mari din romania...pacat de valoarea jucatorilor!!

    cu 11 ani în urmă (19.03.2013) Raspunde
  • CS Concordia Chiajna Nicusor :

    ..
    deci gazu nu castiga nici anu asta campionatu :))

    cu 11 ani în urmă (19.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    ?
    Eu imi pun intrebarea daca Deven Mitchell este chiar atat de accidentat sau doar se asteapta rezolvarea oarecum a salariilor restante?

    cu 11 ani în urmă (19.03.2013) Raspunde
  • Pandaaa :

    traim in Romania
    Dl. Horoba ar trebui sa le dea salariile restante pentru ca acesti baieti chiar merita.O tara intreaga a urmarit evolutia lor in meciurile internationale si toti am fost incantati de prestatia lor.Baschetul a castigat tot mai multi spectatori si tot mai multi copii se indreapta catre acest sport si cred ca este meritul tuturor jucatorilor din campionat.Ar trebui sa-i respectam nu sa ne batem joc de ei.

    cu 11 ani în urmă (19.03.2013) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever :

    hmm
    Se intampla ceva ciudat...Gaz Metan, apoi Giurgiu. Amandoua anunturile venite unul dupa altul...se pregateste oare o "dezvaluire" a intregului campionat ? Sunt sigur ca nu numai Giurgiu si Medias sunt in situatia asta !

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • numaigazu :

    problema
    asa se intampla cand te intinzi mai mult decat ti-e plapuma. pai aduci 9-10 jucatori buni probabil cu salarii nu tocmai mici ca sa joci in 3 competitii, nimic rau in asta. problema e iti permiti financiar un asa sezon? nu stiu despre ce buget sau ce calcule s-au facut la inceputul sezonului dar se pare ca le-a cam dat cu virgula. in aceeasi situatie e si echipa de fotbal deci sa nu credeti ca au ceva cei din conducere cu sectia de baschet.
    ce o fi in viitor vom vedea, sper sa se rezolve problemele acum cat mai repede iar de la anu sa-si regandeasca strategia.

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • c-ta :

    normal??in romania
    problema e ca si sezonul trecut a fost la fel....probabil ca mitchel si ivanovic stiu si nu mai accepta aceleasi greseli ca si anul trecut,De jucatori ce sa spui ca nu sunt "profesionisti",ca nu joaca in orice conditii???? sau sunt "prosti",ca aia de la steaua de acum 2-3 ani care 6 luni n-au primit salariile si au iesit pe 3....asa se intampla la f. multe cluburi din romania .Si totusi arbitrii castiga,conducatorii castiga si...... ca daca...

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @numaigazu
    Asa sa te gandesti ca participarea doar in grupe Eurochallenge a costat "U", anu trecut, cat un tur de campionat..... voi ati mers mai departe ..... ii drept ca nu chiar pana in Siberia dar.....

    Anu trecut oferta pentru Zoki a fost de 14.000 Euro lunar..... Anu asta sigur a fost mai mare.... Marcel avea o suma uriasa si la Cluj (uriasa pentru campionatul si bugetele din tara asta, altfel o suma normala si meritata), deci Mediasul pe langa jocul in cupe a trebuit sa si pluseze.... Din pacate baschetul de la noi are statut amator si foarte putine cluburi sunt capabile sau mai bine zis sunt suficient de cinstite incat sa ofere contracte FIBA!
    PAcat.....

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    sponsori
    Una din greseli este amestecare in club a echiep de fotbal si a celei de baschet. Cam 70% din bugetul total este ptr fotbal! Rezultatele vin insa la baschet.
    Daca ar fi club de baschet separate de fotbal ar fi mai simplu de gestionat si mai transparent.
    Atat Transgaz (care are 2 voturi) cat si Romgaz (care are 3 voturi) sunt acum in procese de transformare (Transgaz trece la ministerul de finante) Romgaz se pregateste de listare la bursa. Este normal sa apara blocaje financiare cand clubul este prost ornaizat, prost condus si trebuie data si socoteala ptr banii cheltuiti.
    Uitativa la cehii de la CEZ Nymburk: primii in campionatul de baschet, joaca in EuroLeague, EuroCup si este sustinuta de CEZ care este tot firma de stat. atat doar ca sunt organizati profesionist. GMM nu.

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Zoki
    E un jucator bun dar nu merita 14.000euro/luna!

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • Medias2013 :

    Zoki
    Nu mai vorbiti prostii daca nu sunteți informati.... Cum sa aibă Zoran 14 000, nimeni nu are asa ceva la medias si nici măcar aproape de aceasta suma.

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @Medias2013
    Daca ai citi ai vedea ca vorbesc despre sezonul trecut!

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • c-ta :

    salarii??
    14000 vise ,n-ar mai fi plecat in ucraina ,poate in acte???4000 zoki restul cristescu,personal cred ca salariile la medias sunt intre 2-4000 si poate 1 maxim 2 jucatori intre 5-6000....problema este cum iti faci bugetul toti stiu ca la inceput de an sunt probleme atunci de ce nu-si iau masuri ,asa a fost si acum 4,3,2,1 an si ??????lasa lasa ca o sa rezolvam cam asa se gandeste ...sa fie clar la toate echipele......spuneam de arbitri EI intra in teren daca nu-si primesc baremul????,conducatori ca vermesan,cristescu ,puicu si ceilalti de ce nu placa daca nu si-au luat salariile de 2,3,4,5...luni sau EI isi iau oricum partea???? in alte tari federatiile retrogradeaza respectivele echipe in liga a 3-a ,nu le lasa sa-si schimbe numele vezi cazul timisoarei,steaua, otopeni, sibiu, csm buc.

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    ..
    Nu exista un jucator in Romania care sa merita 14.000e.
    C-ta nu are cum sa fie salarile asa de mici la toti jucatorii...Probabil strainii au salarile intre 5-8000e.
    Pacat e ca Steaua a demonstrat ca se poate face performanta cu baza in Romani dar unii prefera sa arunce banii aiurea pe straini cu salarii mari...

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dino :

    Noutăţi
    Florin Muntean a apărut la televiziunea din Mediaş http://novatv.ro/2013/03/exclusivitate-florin-muntean-la-nova-tv-despre-situatia-echipei-de-baschet-gaz-metan-medias/#more-39978

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @c-ta
    pentru umila ta cunostinta Zoki la Cluj avea 8500Euro lunar.... Tenter mai mult, Dykes 4500Euro si a mers in Ucraina pe 14.000 Euro.... Daca nu sti nu debita si nici nu folosi malaxor sa amesteci pe toata lumea!!!


    Si da am facut o gresala la oferta salariala de anu trecut a lui Zoki, era de "doar" 13.000 de Euro!

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • c-ta :

    tzony-hell
    corect steaua s-a bazat mlt si pe romani ,toti joaca minute bune si acum la alte echipe,pe final cred ca steaua a jucat cu 3 straini si 7 romani si a iesit pe 3 dar le-a multumit cineva si-au primit banii munciti ...nu si steaua continua iar respectivii jucatori si ???federatia ??ceva masuri???hell- cluj 8500 e o gluma,14000 alta gluma chiar in ucraina de ce s-a intors???ca sa joace 40 min. pe bani mai putini ????? nu-l mai apara indirect pe cristescu

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • weslei :

    intrebare
    daca 14000 e mult atunci burlacu cat are?ghici

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    C-ta
    Steaua nu continua teoretic a luat-o de la 0.
    Inainte era BC Steaua Turabo care se ocupa de plata salariilor si Steaua asigura sala , transportul si cazarea daca nu ma insel. Steaua nu are datorii la jucatori doar firma Turabo are datorii. Sau aveau nu stiu nu am mai auzit nimic de asta

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @c-ta
    Nu am ce sa iti raspund, daca ma crezi bine, daca nu ma crezi iar ii bine si cu asta basta! Oricum vad ca esti un fin cunoscator al campionatului din Ucraina .....

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • oltenia rules :

    oltenia rulea
    burlacu e burlacu,a castigat si afara cupa italiei si a cam dus echipa dupa el cateva sezoane.mi as dori in banie un jucator ca el,care sa se ataseze de un club ca burlacu de ploiesti.zoki inafara de 20-30 de puncte cu brasovul sau iasi, in rest in meciuri grele a somat, de aia l au trimis acasa din olanda sau ucraina.

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    zoki
    La Cluj juca bine,dadea multe puncte,nu stiu ce se intampla cu el la Medias,nu joaca nimic!...nu tine treaba aia cu adaptarea,un jucator bun il pui in teren si joaca baschet!
    ...e un mister pentru mine!

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu totio :

    @cta
    ghici ce salar a avut j.howell la medias si dupa aia iti spun cat are mitchel. deci nu o mai arde cu penibilitati de 2-4000

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • jrue :

    urat dar clasic romanesc
    Referitor la situatia de la Steaua de acum doi ani:Jucatorii aveau contracte asumate de catre Turabo,Steaua venea cu numele/palmares/sala/plata primelor si alte cheltuieli de organizare,dar contractele jucatorilor,conform intelegerii ,Steaua-Turabo-jucatori,trebuiau platite de Turabo,care a dat faliment.Clubul Steaua si-a achitat TOATE obligatiile asumate.

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Ai studiat intens statistica si evolutia lui la puncte marcate si ai ajuns la concluzia ca la cluj era bun si la medias nu joaca nimic...o concluzie demna de toata lauda. Mai sint multe alte moduri de evaluare decat punctele marcate...in conformitate cu minutele jucate, la Medias ar trebui sa dea meci de meci jumatate cat dadea la Cluj. Un jucator bun il pui in teren si joaca asa unu-doi? Te uitai la baschet cand a venit Cuic in Romania? Sau hai un exemplu si mai bun care ii acuma la Craiova...Pe Seals l-ai vazut in primele 7,8 meciuri?

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    O parere
    Felicitari Mediasului pentru parcursul european dar se pare ca au ajuns la fundul sacului. Problemele cu banii nu sunt de azi de ieri ci dateaza de ceva vreme si asa se explica si infringerile curioase inregistrate pe plan intern de GMM. E usor sa faci echipa buna cand ai 12 jucatori de top mai greu e sa-i platesti din banii contribuabililor din toata tara nu doar din Medias.Deja treburile incep sa se strice, vezi si cazul Oltchimului la handbal si bugetul firmelor de stat nu mai e sac fara fund si fara niciun control.

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @gabi30us
    Ar fi bine sa ai dreptate, din pacate noi tot in Romania si tot cu aceeasi lideri suntem! Oricum nu inteleg ce are sula cu prefectura sau situatia unor institutii guvernate de incompetenta cu cazul Oltchim care nu a mai avut de unde sa aloce fonduri echipei de handbal..... sunt situatii diametral opuse si fara absolut nici o legatura cu situatia de fata! Romgaz si CJGiurgiu au bani dar din pacate nu sunt capabili sa ii organizeze, in toata lumea civilizata bugetele se fac inainte de sfarsitul anului doar la noi candva dupa ce a inceput anul..... Oricum, Oltchim daca ar avea din ce ar sustine la fel echipa de handbal!!!

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    @ gabi03us
    Daca esti putin atent mai toate echipele sunt sustinute cu bani de la contribuabili: consilii locale sau judetene de unde crezi ca au bani? vine primarul sau prefectul, vin consilierii locali sau judeteni cu bani de acasa?
    Rugamintea mea este sa nu transformi un forum de baschet intr-unul politic.

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • realHQ :

    @bbfreak
    E o diferenta majora intre situatiile descrise de tine. Si anume posibilitatea de decizie/alegere a CETATEANULUI. Primarul/consiliul local/ judetean sunt ALESE prin vot de catre cetatenii comunitatii respective. Daca nu le place cum acestia cheltuie banii - subventionand salarii de baschetbalisti de exemplu - isi pot exercita dreptul constitutional de a nu-i mai alege. In schimb la cei care sifoneaza bugetul de stat e evidenta situatia opusa : cetateanul nu-i poate trage la raspundere pentru modul cum cheltuie banul statului. Eventual doar indirect prin organe specializate gen DNA sau DLAF.

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Exact
    bbfreak - N-ai inteles nimic din ce am zis eu asa ca explicitez si eu: La Oltchim si la ROMGAZ- Transgaz e vorba de firme de stat care platesc sume care diminueaza profitul intr-un mod discretionar si lipsit de transparenta. Cel putin cazul Oltchimului e strigator la cer, o firma in faliment total, cu oamenii cersind pe la porti salariul minim pentru care muncesc din greu isi permite sa sponsorizeze din greu o echipa de handbal. De ce nu sponsorizeaza o firma privata a directorilor de acolo handbalul ca tot au capusat ei Oltchimul.
    Romgazul si Transgazul nu sunt in faliment dar ne taxeaza pe noi consumatorii fara nicio jena si fara sa ne intrebe. Cam asa ceva face si Hidroelectrica dar ei nu sponsorizeaza nicio echipa sportiva. In ceea ce priveste sponsorizarile pe care le fac CJ sau Consiliile locale, expicatiile le-a dat real HQ

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    @free62
    Nu am timp sa ma uit pe statistici,alea te ajuta uneori...nu de fiecare data!
    Mi-e deajuns sa-l vad in 2-3 meciuri ca rateaza de sub panou sau se calca pe glezne cu Ivanovic ,probabil daca juca ceva il baga mai mult Tenter!
    Nu mai fiti subiectivi ,Zoki nu joaca nimic la GMM,iar la Cluj era vioara 1!

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Nu il baga mai mult...fiecare dintre cei care joaca 4 si 5 la Medias joaca undeva in jur de 20 min si e si normal. Ar fi culmea sa fie la Medias vioara intai. Tenter nu e Mandic sa joace cu un pivot si cand ala sufla ca o gasca si ii trebuie 5 min sa strabadata terenul.Ti-am mai zis io ca ala care da 3/9 pt unii ii mai eficient ca ala care da 1/3...de ce? ca o data puncte

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    bugete
    Ca sunt bugetele unor companii de stat, sau bugete locale, sunt bani publici. Si intr-un caz si in altul cetateanu poate decide doar la vot: fie ca sunt alegeri locale sii sis allege primarul si consiliu, fie ca sunt general si a ales un partid caruia prin majoritate ii permite sa faca guvernul care la randul lui gestioneaza companiile de stat. Poate sunt eu mai prost, dar in final atat bugetele locale si cel de stat sunt prost gestionate. Atata doar Transgaz si Romgaz inregistreaza profit din care pot in limita legala sa sponsorizeze ce le permite consiliul de administartie. Oltchim sau Hidroelectrica, Complexul Energetic Oltenia care au pierderi pe care le vor simtii si nepotii, nepotilor nostrii.

    As putea sa-ti explic ca tarifele Transgaz sunt reglementate prin lege (nu te taxeaza cu cat vor ei, si nici macar cu cat ar trebuii), ca daca nu ar fi, Transgaz sigur ar putea aloca bugete mai mari ptr sponsorizari.
    Cea mai puternica echipa din Cehia este CEZ Nimburk. CEZ te taxeaza si pe tine aici in Romania. Insa echioa lor joaca in Euroliga si in Eurocupa. Lukoil iti ia banii la pompa, insa sponsorizeaza Lukoil Akademik in Bulgaria.
    Inca odata, nu vad de ce la romani totul trebuie gandit prin prisma unor partide sau interese politice.

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • numaigazu :

    banii publici
    Asta se pare ca v-a fi o discutie lunga si interminabila cu cine si de unde da bani la GMM. Corect sunt niste institutii de stat la care au acces toti locuitorii acestei tari. Diferenta este ca au niste profituri fabuloase fata de celelalte regii energetice si din care au voie conform legilor in vigoare sa sponsorizeze atat evenimente sportive culturale etc in limitat procentelor admise.
    problema pt multi si nu neaparat pe acest site este de ce Mediasul? Pai pentru ca aici s-a format cu multi ani in urma industria gazelor naturale si aici s-a dezvoltat, la fel ca si cu oltchimul, petrosaniul cu a lor, zona tg jiu cu ale lor.
    Ce ma deranjaza cel mai mult ca se presupune ca pe situ-rile de specialitate (baschet) sunt oameni care iubesc acest sport si spera sa se dezvolte act mai repede si cat mai mult. Pt asta suntem constienti ca trebuie si investitii dar acum apar multi si incep: haha s-a gatat si cu astia ii desfintam, steaua ii desfintam, asesoft Doamne da sa ramana si astia fara bani, cluju le-a adus Boc bani de au iesit campioni dar acum moare PDL-ul si ramane si clujul fara bani.
    Va intreb din nou atunci cine sa investeasca si ce asteptari sa avem daca nicicum nu e bine?

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Banii statului
    Romgazul si Transgazul sunt firme de stat, foarte bine ca sponsorizeaza baschetul dar ar trebui sa dea bani la toate echipele din liga I si atunci ar fi OK pentru ca nu au primit niciun accept/vot din partea oamenilor ca sa sponsorizeze Mediasul. N-avem noi nicio treaba cu CEZ -ul si LUKOIL-ul pentru ca ei si-au cumparat cu banii proprii participatiunile la firmele pe care le au in Romania. Tarifele Romgaz/Transgaz le negociaza ei cu ANRE-ul si se plang ca sunt prea mici si in schimb baga milioane de euro in GMM ( repet banii romanilor din toata tara ca sa aibe ei jucariile lor la Medias, prin care mai si sifoneaza cat se poate). N-are asta nicio legatura cu politica.

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Banii statului
    Romgazul si Transgazul sunt firme de stat, foarte bine ca sponsorizeaza baschetul dar ar trebui sa dea bani la toate echipele din liga I si atunci ar fi OK pentru ca nu au primit niciun accept/vot din partea oamenilor ca sa sponsorizeze Mediasul. N-avem noi nicio treaba cu CEZ -ul si LUKOIL-ul pentru ca ei si-au cumparat cu banii proprii participatiunile la firmele pe care le au in Romania. Tarifele Romgaz/Transgaz le negociaza ei cu ANRE-ul si se plang ca sunt prea mici si in schimb baga milioane de euro in GMM ( repet banii romanilor din toata tara ca sa aibe ei jucariile lor la Medias, prin care mai si sifoneaza cat se poate). N-are asta nicio legatura cu politica.

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @gabi30us
    Tu pana la urma ce vrei? Pot sa spun ca si sponsorizarile firmelor private sunt "platite" tot din buzunarul deorece sponsorizarile in suma de pana la 5% din profitul realizat sunt deductibile si fi convins ca nici o firma nu depaseste cei 5%. Pana la urma atat Transgaz cat si Romgaz si Complexul energetic Rovinari sunt Agenti Economici si au ca scop profitul deci sunt eligibili pentru a sponsoriza pe cineva in limita competentelor! Eu zic ca este ilogic ca o echipa sa traiasca strict din bani publici (cazul Giurgiu sau Timisoara) . Ai vorbit de Cluj la un moment dat, pot sa te informez ca cel putin primaria nu sponsorizeaza baschetul ci doar premiaza performatele si ca prin minune premiaza toate sporturile din oras cu diverse sume in functie de realizari! Dupa castigarea campionatului Mobitelco a primit 100.000 (o suta de mii) ron......

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @gabi30us
    P.S. Sunt platitor de taxe si in ultimii 10-12 ani am platit multe peste 2.000.000 (doua milioane ) lei noi sub forma de taxe si impozite!

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    gabi03us
    Eu incerc sa-ti dau argumente insa vad ca tu o ti mortis ca ai dreptate. Ptr a nu parea partinic trebuie sati spun ca nici eu, nici vreun membru al familiei mele nu au lucrat sau nu lucreaza in vreuna din companiile amintite. Sunt doar supporter al echipei de baschet.
    Totusi ptr stiinta ta: CEZ este companie de stat, si este implicate in niste scandaluri immense la ei in tara, si la nivel de EU.
    Prin analogie CEC este banca a statului roman: de ce sa sponsorizeze doar rugny-ul, nu si handbalul de exemplu, atletismul, gimanstica,si restul sporturilor? Sa imparat procentele de sponsorizare intre federatiile de sport.
    La tine cred ca functioneaza principiul: cei al meu e numai al meu, cei al tau e si al nostru.

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • BMF :

    Intrebare
    O intrebare pentru cei care au ceva impotriva sponsorizarii GMM: voi chiar credeti ca daca nu ar mai sponsoriza Romgazul si Transgazul echipele de baschet si fotbal din Medias ati plati mai putin pe metrul cub de gaz? Eu nu prea cred...

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    @free62
    Incepi cu atacuri si nu e bine!
    Eu mi-am exprimat un puncte de vedere Krstanovic nu mai e jucatorul de la CLUJ,acolo tragea echipa dupa el,dadea de 3 puncte,avea sut foarte bun de 2 puncte,patrundea s.a.m.d!
    Personal il vad un jucator mai bun decat Ivanovic...dar acum Ivanovic are un randament mai bun ca al lui!
    Nu e vorba ca joaca mai putin,pe mine ma intereseaza valoarea adaugata pe care o aduce el in minutele pe care le joaca....si nu prea aduce...valoare adaugata aduce Lilov,Ivanovic,Shiloh la GMM!
    Tot tu ai zis ca Dzambic n-ar fi un jucator ok,uite ca,castiga concursul de 3 puncte de la ASG ,asa 'modest'cum e el!:)....si in statisticile totalbaschet e in fata atat la assist-uri,cat si la puncte marcate si procentaje AL!
    Toate cele bune!

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Un concurs de 3 pct cu Stanescu, Seals si Ross. Aia ii bataie de joc nu concurs de 3 pct. Daca venea Tudor Dumitrescu si accidentat ii batea pe astia. Normal era sa fie invitati cei mai buni aruncatori, chiar daca nu jucau in meci. Pai vine de la Cluj Ross si nu vin la 3 pct Nikolov sau Silvasan....ala ii concurs de 3 pct? Noroc ca nu era Cepulis ca ii facea de rusine. Sa dai liber la concurs cate 16 din 25...da-o in maica masii

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    @free!
    Exagerezi!...zau!....nu zic ca Dzambic e cel mai bun aruncator de 3 pcte din tara, dar sa zici ca Ross nu arunca bine de afara mi se pare o copilarie!...la fel si Seals....cei patru s-au calificat in semifinale ....Nikolov a fost la Craiova de ce nu a aruncat de 3?....tot timpul aia care nu participa sunt cei mai buni!:))
    16/25 nu este un procentaj slab de la 3 puncte mai ales ca e pe timp!
    Uita-te la statisticile totalbaschet si spune-mi si mie cati jucatori din Liga Nationala au un procentaj de peste 80% la aruncarile libere!....ei tu vorbesti de 3 puncte!:))))

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Ross aruncator de 3 puncte la nivel de concurs de 3 pct intre cei mai buni?Seals....aoleu, l-am vazut 3 ani la Cluj stiu f bine ce poate...Macar Peciukas mai ziceam...Daca lasam procetajele, dat fiind ca Dumitrescu de exemplu nu a prea jucat sezonul asta, o sa gasim aruncatori multe peste ce a fost acolo.Pai Dumitrescu din ce tin minte e singurul(!!!) care a reusit la un all star sa il bata pe Cepulis.Pai despre ce vorbim...Silvasan ca sa o luam asa nu se poate compara cu Ross niciodata

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    @free
    Mie mi-a placut foarte mult de Ross!
    La un moment dat am crezut ca el castiga!
    ok,in istorie nu se va scrie ca putea sa-i bata Dumitrescu si/sau Cepulis ,ramane castigatorul si asta a fost Dzambic!:)
    Lasa asta,parca esti suporterul lui GMM,bafta la meciul cu Ploiestiul!...sper sa va linistiti si sa-i bateti!

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!