Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jucătoarea etapei 21: Viorela Rus (CSBT Alexandria)

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
07.02.2013

CSBT Alexandria a reuşit să se impună în deplasarea de la BCM Danzio Timişoara cu 78 - 74 şi a urcat pe poziţia a 5-a a clasamentului LNBF. Surprinzător sau nu, lidera echipei din Teleorman a fost Viorela Rus.

Aceasta a jucat tot meciul, a fost foarte precisă la aruncări reuşind să transforme 9 din 11 încercări din acţiune şi 3 din 3 de la linia de pedeapsă pentru un total de 21 de puncte şi a mai contribuit cu 7 recuperări, o intercepţie şi un capac, având totodată şi 3 posesii pierdute.

Sportiva care a mai trecut în carieră şi pe la echipele din Târgovişte şi Arad are medii de 9,6 puncte, 7,2 recuperări, 1,7 pase decisive şi un indice de eficienţă de 14,3 în actuala ediţie din campionat.

Evoluţii bune în această etapă intermediară au avut şi Chantel Hillard de la Târgu Mureş în partida câştigată împotriva echipei din Oradea, precum şi Jennifer Risper şi Chrissy Givens de la Arad în victoria cu Sportul Studenţesc. Totuşi importanţa disputei mai echilibrate de pe Bega în lupta pentru playoff a cântărit decisiv pentru desemnarea Viorelei Rus drept Jucătoarea etapei a 21-a din LNBF.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!