Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jucătoarea etapei a VI-a: Milica Ivanovic

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.10.2012

S-a mai scurs o etapă din Liga Națională de baschet femin, una cu multe evoluții bune din partea jucătoarelor. Cea mai spectaculoasă a fost a sarboaicei Milica Ivanovic de la echipa ACS Sepsi Sf. Gheorghe. Aceasta a contabilizat în cele 32 de minute petrecute pe teren nu mai puțin de 40 de puncte avand procentaj de 60% la aruncările de 2 puncte (3 din 5) și la cele de 3 puncte, 62% (10 din 16 aruncări). Pe langă acestea a mai contribuit cu 4 recuperări și 4 pase decisive în victoria echipei sale cu Olimpia Bucuresti, scor 109-55 pentru un indice de 41 la capitolul eficență.

În urma acestei realizări, totalbaschet.ro o desemnează pe Milinca Ivanovic jucătoarea etapei cu numărul 6 a Ligii Naționale de baschet feminin.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Kovasch :

    Milica
    E sarboaica nu americanca :D :D :D

    cu 11 ani în urmă (22.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!