Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jucătorii U23 care au evoluat în al doilea meci al semifinalelor LNBM

Eduard Popa

Eduard Popa
23.05.2018

nandor kuti u23 u bt cluj

După cum bine știți, sezonul acesta este primul în care formațiile sunt obligate să aibă un jucător U23 pe parchet în timpul primului sfert al meciului. Astfel, cele 4 echipe rămase în competiție au folosit 6 jucători de U23 în timpul partidelor numărul 2 din semifinalele playoff-ului LNBM.

Pentru U-BT Cluj-Napoca Nandor Kuti a jucat 23:24 de minute, cu 9 puncte, o pasă decisivă, o recuperare, 2 steals dar și 3 turnovers, totul pentru un indice al eficienței de +6. De asemenea, Andrei Mureșan a jucat timp de 1:09 minute, fără vreo reușită pe linia statistică.

De partea cealaltă CSM Steaua Eximbank s-a bazat timp de 10 minute pe Georges Darwiche, care a avut o recuperărare și un turnover, fără punct marcat. A fost cea mai ștearsă prestație a lui Darwiche din acest playoff, care are o medie de 3,9 puncte în puțin peste 12 minute jucate în acest sezon, cu 6/8 de la 3 puncte.

În cealaltă semifinală dintre CSU Sibiu și CSM CSU Oradea au mai evoluat alți trei jucători U23. La CSU Wilhelm Brosser a fost titular și a adunat o pasă decisivă și o recuperare în 7:54 minute, în timp ce Mirel Dragoste a venit de pe bancă, a jucat 11:09 minute și a adunat 3 puncte, o recuperare și o pasă decisivă.

De partea cealaltă, pentru CSM CSU Oradea a evoluat numai Bobe Nicolescu, cel care a strâns 3 puncte, o recuperare și o pasă decisivă, în 12:35 minute.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!