Stiri

Jucătorul care nu se vede

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.05.2013

Așa ar putea fi caracterizat cel mai bine Ivan Stefanovic. Totuși, pe parcursul sezonului competițional 2012/13, extrema cu numărul 5 de la CSM Oradea a avut momentele sale. Pe care suporterii bihorenilor nu ar trebui să le uite prea curând.

A debutat cu un coș de trei puncte ce a hotărât meciul din prima etapă. Unul prin care și-a învins fosta echipă. Pe BCM U Pitești. Acea echipă a cărei căpitan i-a fost și alături de care a câștigat Cupa României. A marcat atunci în ultima secundă de joc un coș de trei puncte prin care s-a prezentat în mod excepțional noilor săi susținători.

Apoi, a ieșit la rampă cu un capac de senzație (foto). Este vorba despre blocajul aplicat într-un meci de Cupa României lui Sean Barnette. Tot în Arena Antonio Alexe se întâmpla. A fost una dintre cele mai curate și spectaculoase intervenții la minge cu procedeul amintit pe care l-am putut vedea întreg sezonul.

A încheiat cu un coș de trei puncte ce a separat-o în mod decisiv pe CSM Oradea de Gaz Metan Mediaș în finala mică. Astfel, devine parte din istoria clubului roș-albastru, pe care îl conduce spre prima clasare pe podium în Liga Națională. Exact la aniversarea a 10 ani de existență a clubului.

Nu vorbim despre importanța lui Stefanovic în seria cu U Mobitelco Cluj. Sau aportul extraordinar al lui Ivan în cele două partide de la Oradea din semifinala cu CSU Ploiești. Respectiv faptul că întotdeauna este primul care înțelege ceea ce i se cere și că este un coleg de echipă pe care oricine și-l dorește pentru că este deosebit de pozitiv, de vocal și de bine intenționat. Pentru aceste lucruri trebuie să-l urmărești cu deosebită atenție.

Însă, cele trei momente mai sus enumerate l-au făcut pe Stefanovic de neuitat la Oradea.

Din punct de vedere statistic, la ultimul meci al sezonului, Ivan a avut 14 puncte, 6 recuperări, 3 intercepții (record personal stagional) și a pierdut pentru prima dată în acest sezon mai mult de o posesie. A terminat cu un indice de 15 la eficiență în 30 minute de joc.

Foto: Viorel Carțiș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate