Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Judit Kajdacsi:"Vom lupta de la egal la egal cu Aradul"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
13.01.2013

Surpriza acestui sezon, ACS Sepsi Sf. Gheorghe încearcă să învingă duminică puternica formație din Arad pentru ași contunua parcursul foarte bun din acest campionat. În această ediție de LNBF, Sf. Gheorghe este neânvinsă pe teren propriu iar covăsnencele vor să rămână și după meciul cu Univ. Goldiș ICIM Arad.

Total Baschet a luat legătura cu pivotul maghiar al formației din Sf. Gheorghe, Judit Kajdacsi. Aceasta a vorbit despre derby-ul cu ICIM Arad din prima etapă a returului :

„În primul rând jucăm pe teren propriu în fața celor mai fanatici suporteri din țară care ne ajută foarte mult. Dupa un tur în care am făcut relațiile între jucătoare cred că vom lupta de la egal la egal cu Aradul. Va fi un meci strâns și sperăm să ieșim învingătore” a declarat aceasta pentru site-ul nostru

Întrebată dacă crede că diferența de valoare dintre cele două echipe este ceea din tur (n.r. Aradul a învins cu scoru 80-61) aceasta a răspuns astfel:

În tur echipa noastră era încă în construcție. Ne-am adunat cu 2 săptămâni înainte de inceperea campionatului și încă nu eram pregătite pentru un Arad. Acum sperăm că legăturile strâmse între jucătoare și suporteri împreună să ne conducă spre victorie și să reușim să păstrăm invincibilitatea pe teren propriu” ne-a mai declarat jucătoarea.

În actuala ediție de campionat, Kajdacsi are la activ trei double double-uri. Ea are în acest sezon medii de 10.4 puncte și 8.1 recuperări pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!