Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „A fost foarte important să ținem sub control fundașii Timișoarei”

Cătălin Ghiță

Cătălin Ghiță
04.05.2018

steaua timisoara jukka toijala

CSM Steaua Eximbank a câștigat clar duelul cu BC SCM Timișoara din prima rundă de playoff, scor 89-67. A fost doar a doua victorie pentru steliști în cinci dueluri din acest sezon împotriva formației antrenate de Tudor Costescu.

La finalul partidei, antrenorul Jukka Toijala a dezvăluit pentru totalbaschet care a fost cheia în victoria cu bănățenii:

„Cred că ne-am pregătit bine, am avut o energie bună pentru acest meci, am făcut un efort foarte bun la ambele panouri. Cu siguranță nu poți juca 40 de minute perfect. Primele și ultimele 10 minute ale noastre au fost foarte bune, sferturile din mijloc mai puțin, dar în seria asta nu contează alt număr, în afara de faptul că e 1-0 pentru noi după primul meci. Pentru noi a fost foarte important să le ținem sub control fundașii. Un alt lucru pe care l-am lucrat a fost la capitolul recuperări. Am refuzat să le permitem recuperările ofensive. Aceste două lucruri sunt aspectele cheie cu privire la jocul lor. Am învățat foarte multe din meciurile pierdute în sezonul regulat, vom învăța foarte multe după meciul de astăzi și le vom duce mai departe pentru partida de sâmbătă.”

Următorul meci dintre Steaua și Timișoara se joacă sâmbătă, de la ora 17:00. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 4.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!