Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „Am câștigat fără să jucăm cel mai bun baschet al nostru”

Eduard Popa

Eduard Popa
18.04.2018

toijala steaua sibiu

CSM Steaua Eximbank a trecut de CSU Sibiu, scor 77-73, în etapa a VII-a a Top 6 LNBM.

Antrenorul Stelei, Jukka Toijala, a vorbit pentru totalbaschet despre partida cu Sibiul:

„Cred că la ambele echipe s-a văzut faptul că am început să obosim. Este un program foarte dificil și cred că nu am văzut cea mai bună Steaua astăzi, dar ne bucurăm că am reușit să câștigăm fără să jucăm cel mai bun baschet al nostru. Acest lucru e încurajator. Au fost momente când am controlat jocul, puteam să îl „omorâm” dar nu am reușit. Cu toate acestea, sunt satisfăcut că l-am câștigat. Acesta a fost primul obiectiv. Din păcate nu am câștigat la mai mult de 6 puncte, care era al doilea obiectiv în căz că ei începeau să se „prostească” (fooling around) și reușeam să îi egalăm în clasament, am fi avut avantajul meciurilor directe.”

Tehnicianul finlandez a comentat și match-up-ul cu Sibiul, care deseori joacă o linie înaltă, în contradicție cu linia scundă a Stelei:

„Pot să folosească o linie înaltă, a fost o bătălie între stilul nostru rapid și stilul lor puternic. Ne-a afectat la început, când recuperau ofensiv peste noi, nu eram prezenți la box-out și cred că asta ne arată că am fost un pic obiectiv.”

Toijala a comentat și forma lui Runkauskas:

„Și-a găsit aruncarea, s-a însănătoșit. În mod evident accidentarea l-a ținut un pic pe bancă, dar acum joacă cu energie, băieții îl găsesc ușor, dar deschide și terenul pentru ceilalți jucători.”

Dar și despre următoarele partide:

„Mai avem trei meciuri grele. Vom juca împotriva unei echipei pe care nu am reușit să o învingem. În acest moment pare că meciurile pot fi deschise oricăror rezultate.”

Următorul meci pentru CSM Steaua este în compania Timișoarei, pe teren propriu.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!