Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „Am crezut că venim aici și ni se oferă victoria pe tavă”

Eduard Popa, Mara Mihăilescu

Eduard Popa, Mara Mihăilescu
25.04.2018

jukka toilaja pitesti steaua

CSM Steaua a pierdut, scor 77-69, duelul din Sala Trivale împotriva celor de la BCM U Pitești, din penultima etapă a Top 6 LNBM.

Steliștii veneau după cinci victorii consecutive iar Jukka Toijala dă vina pentru această înfrângere pe relaxarea jucătorilor:

„Felicitări celor de la Pitești. Au arătat că merită victoria, în special în repriza a doua. Am arătat foarte lipsiți de motivație, ca și când ne așteptam ca cineva să ne ofere victoria pe tavă și Pitești evident nu a făcut asta. Nu cred că am arătat dorința de care aveam nevoie pentru o victorie în deplasare. Am pierdut duelul la recuperări, în special în a doua repriză. E foarte dezamăgitor să vedem cum jucam acum 10 zile și acum venim aici și jucăm astfel. Înțeleg că e un program dificil, cu meciuri din 3 în 3 zile, dar avem jucători mulți avem soluții. Dar trebuie să strângem rândurile înainte de meciurile cu Oradea și cele din playoff. Trebuie să punem toate piesele împreună și să jucăm din nou ca acum o săptămână”, a spus Toijala, la conferința de presă de după meci.

În ultima rundă, CSM Steaua va întâlni pe teren propriu CSM CSU Oradea, într-un adevărat derby pentru locul al treilea.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!