Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: “Am făcut foarte multe greșeli individuale în apărare”

Eduard Popa

Eduard Popa
04.05.2017

toijala_steaua

Steaua CSM Eximbank a pierdut al doilea meci din duelul cu CSU Sibiu, scor 88-80. Antrenorul roș-albaștrilor, Jukka Toijala, s-a arătat foarte nemulțumit de jocul prestat de echipa sa în apărare.

Felicitări celor de la Sibiu. Au condus tot meciul. Ne-am apropiat de câteva ori, dar nu am putut trece în față. Defensiva noastră a fost foarte slabă în acest meci, concentrarea la fel, am făcut foarte multe greșeli individuale, în special în situațiile unu la unu în defensivă. În playoff ca să câștigi trebuie să te aperi foarte bine și noi nu am făcut acest lucru.

Toijala a fost întrebat și despre prestația modestă a lui Runkauskas:

Uneori chiar și jucătorii buni au partide mai slabe și sunt sigur că va juca mai bine în meciurile de acasă. Dar, în ciuda prestației sale, am înscris 80 de puncte și ar fi trebuit să fie de ajuns ca să câștigăm un meci. Dar am început meciul dezastruos. În primele 5 minute parcă jucam doar să vedem ce se întâmplă. Le-am dat o șansă și au profitat din plin.

Cât despre avantajul terenului propriu:

E un mic avantaj când joci acasă. Nu e nevoie să călătorești, poți să dormi mai bine și joci pe terenul pe care te antrenezi zilnic. Suntem nerăbdători să apărăm avantajul terenului propriu.

Meciul trei dintre Steaua CSM Eximbank și CSU Sibiu va avea loc luni, pe 8 mai, la București. Scorul semifinalei este acum de 1-1. 

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!