Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „Am lucrat mult în defensivă în ultima săptămână”

Eduard Popa

Eduard Popa
11.03.2018

toijala steaua timba

CSM Steaua a câștigat fără emoții duelul cu BC Timba, scor 75-43, din etapa a XX-a a LNBM. 

Antrenorul Stelei, Jukka Toijala, a comentat pentru totalbaschet victoria în fața timișorenilor:

„Am lucrat mult în defensivă în ultima săptămână, după înfrângerea de data trecută. Câștigam meciuri datorită ofensivei noastre, dar defensiva era foarte inconstantă. Trebuie să înțelegem că dacă vrem să obținem ceva, trebuie să începem totul în defensivă. Timba Timișoara are jucători de calitate, dar cu siguranță nu a fost cel mai dur test pentru noi. Sunt optimist față de felul în care am abordat acest meci, mai ales în apărare. Pe de altă parte s-au văzut niște probleme în ofensivă pentru că a trebuit să ne ajustăm la jocul la cei doi noi baschetbaliști aduși. Am înscris și aruncările libere. În ultimele meciuri am avut multe aruncări foarte, foarte libere pe care le-am ratat. Nu sunt îngrijorat de acest lucru. Avem o echipă bună la aruncare și sunt sigur că de-a lungul sezonului vom sta bine la acest capitol când va conta.”

Jukka Toijala a vorbit și despre debutul din acest sezon al lui Randal Falker și Jonte Flowers la CSM Steaua.

„I-am antrenat pe amândoi. Randal a fost și aici anul trecut. Ne va aduce recuperări, un foarte bun pasator de pe poziția 5. E un jucător de calitate care ne va ajuta foarte multe. La Jonte ne place cum joacă defensiva, cum îi trage pe ceilalți după el în acea parte a jocului. Este un câștigător”.

Etapa viitoare CSM Steaua va întâlni în deplasare pe BCM U Pitești.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!