Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: “Nu mă aștept să se înscrie foarte multe puncte”

Eduard Popa

Eduard Popa
01.05.2017

steaua sibiu toijala

Antrenorul celor de la Steaua CSM Eximbank, Jukka Toijala, a prefațat duelul cu CSU Sibiu din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Antrenorul susține că vom avea parte de un joc mai degrabă defensiv.

Este o serie foarte interesantă. Am văzut meciurile împotriva celor de la BC Mureș și cu siguranță joacă foarte bine pe teren propriu, cu foarte multă energie. Ambele echipe practică un joc defensiv foarte bun și nu mă aștept să se înscrie foarte multe puncte.

Întrebat despre înfrângererea din ultimul duel cu Sibiu, scor 76-55, Toijala nu se arată îngrijorat întrucât acum are un lot complet de jucători, care au experiența meciurilor tari în deplasare.

Avem doi jucători în plus față de ultimul meci aici. Conducătorul nostru de joc (n.r. Morris Curry) nu a fost disponibil și va fi prima oară când va juca împotriva Sibiului. De asemenea ne lipsea Cătălin Baciu, Miță Paul juca fără să fie recuperat total. Cu siguranță însă ne-am învățat lecțiile de atunci și am jucat mult mai bine atât acasă cât și în deplasare după acel meci. Va trebui să câștigăm măcar un meci din cele două din Sibiu. Este o atmosferă foarte frumoasă aici, dar avem jucători cu experiență în Turcia sau Franța, care au jucat în condiții dificile. O să fie frumos. Așa este mereu când joci într-o atmosfera ca aceasta.

Cu privire la unul dintre cei mai dinamici jucători din ligă, Kevin Hardy, antrenorul finlandez a afirmat că acesta va trebui să fie „obosit” de către jucătorii săi.

Cred că ne-am descurcat bine cu Hardy de-a lungul sezonului, chiar dacă este unul dintre cei mai buni jucători din ligă. Trebuie să îl luăm în primire repede, să nu facem ca Mureș să îl lăsăm să vină năvală peste noi. Va trebui să punem presiune pe el, este de asemenea un jucător defensiv foarte bun. Trebuie să îl obosim, să nu joace la același nivel 40 de minute.

Partida dintre CSU Sibiu și Steaua CSM Eximbank București se va juca la Sala Transilvania, începând cu ora 20:00. 

*foto: sportpictures.eu 

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!