Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „Primele două meciuri au fost strânse, nu și astăzi”

Eduard Popa, Bogdan Isailă

Eduard Popa, Bogdan Isailă
26.05.2017

Steaua CSM EximBank a pierdut finala Ligii Naționale de Baschet Masculin cu 3-0 la general în fața lui U BT Cluj-Napoca. În ultimul meci steliștii au cedat cu scorul de 61-75. Antrenorul Jukka Toijala consideră că echipa sa a fost lipsită de energie și departe de nivelul ei obișnuit de joc, iar acestea au condus în final la o înfrângere:

„Nu am reușit să ne ridicăm nivelul de energie. Nu știu de ce. Câțiva jucători nu s-au putut recupera. Nu am fost la nivelul la care putem evolua astăzi, ceea ce este întotdeauna dezamăgitor când te lupți cu cei mai buni. Ei au fost cei mai buni în acest sezon, cu siguranță. Jos pălăria pentru ei. Ce mai e de zis, nu e plăcut niciodată să pierzi.”

Tehnicianul finlandez nu a putut spune exact în ce compartiment al jocului s-a făcut diferența, însă subliniază diferența și faptul că echipa s-a a fost departe de victorie:

„Meciul decisiv, aș putea spune orice. Am pierdut. Poate că diferența a fost făcută la  3 puncte, la recuperări, nu șitu. Nu am fost aproape de victorie astăzi. Ei au meritat victoria. Primele două meciuri au fost strânse, nu și astăzi.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Diferenta
    S-a facut la recuperari si la eficienta individuala. Au castigat cei care au ratat mai putin

    cu 6 ani în urmă (27.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!