Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: "Sunt mândru de felul în care am luptat şi am revenit în meci"

Eduard Popa

Eduard Popa
19.03.2017

 

Steaua CSM Eximbank a pierdut duelul din a cincea etapă din Top 6 ul LNBM cu U BT Cluj-Napoca, scor 80-75.

Antrenorul steliştilor, Jukka Toijala, s-a arătat nemulţumit de prestaţia avută de elevii săi în ofensivă:

"Nu cred că am jucat deloc bine în ofensivă. În defensivă, am jucat chiar slab primele 10 minute, însă mai apoi am găsit exprimarea pe care voiam să o arătăm pe teren. Dar ofensiva a fost teribilă. Asta ne-a costat multe turnover-uri și cred că, per total, Clujul a înscris așa 20 de puncte, ușor. Această echipă și Oradea sunt capabile să pună cea mai mare presiune și acum vedem că trebuie să muncim ca să ne punem la punct ofensiva."

Toijala a avut însă cuvinte de laudă pentru felul în care steliştii s-au luptat şi erau aproape să câştige meciul:

"Îmi felicit jucătorii și cred că trebuie să le dăm credit pentru faptul că nu au renunțat, deși la un momemt dat ne aflam la aproape 20 de puncte în spate. Au luptat până în ultima clipă, sunt mândru de felul în care am luptat și am arătat că știm să revenim. Runkauskas a avut o șansă în final de meci, o triplă care nu a intrat, dar așa se întâmplă - uneori ai șansă la aceste faze, alteori nu. Clujul este o echipă foarte tare, iar noi mai avem încă mult de muncit."

, a declarat antrenorul stelist pentru site-ul oficial al clubului.

După înfrângerea cu U BT Cluj, Steaua a ajuns la 14 victorii şi 9 înfrângeri în sezonul regulat. Pentru stelişti urmează duelul cu BCM U Piteşti.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!