Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „Timișoara ne cauzează cele mai mari probleme în acest sezon”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
09.05.2018

Bucureștenii sunt conduși cu 2-1 în seria cu BC SCM Timișoara, după ce alb-violeții s-au impus acasă în meciul trei, cu 89-82. Steliștii sunt obligați să obțină vineri prima victorie pe terenul bănățenilor în acest sezon pentru a forța decisivul.

La fel ca și în alte dueluri directe din acest sezon, timișorenii au revenit după ce Steaua a condus o mare parte din meci. 12 puncte a fost avansul maxim luat de oaspeți. Antrenorul vicecampioanei, Jukka Toijala a spus după meci că echipa sa ar fi trebuit să câștige la ce statistici a avut.

„Din nefericire pentru formația noastră, trebuie să felicit din nou Timișoara. Povestea pare să fie aceeași. Venim pregătiți, poate am fost puțin prea agresivi pentru că ne-am pus în postura de a avea probleme cu faulturile. Atunci Timișoara a revenit în sfertul 4 când am primit 32 de puncte. Desigur, am primit câteva puncte la final pentru că a trebuit să riscăm puțin. Dar 39 de aruncări libere, sunt prea multe. Cu aceste statistici ar fi trebuit să câștigăm jocurile, la București și aici, dar baschetul este un sport frumos în care trebuie să joci 40 de minute pentru a obține victoria. Nimeni nu o să ți-o ofere pe tavă, mai ales această echipă, Timișoara, nu o să ne-o dea în acest sezon. Dar avem o echipă experimentată, avem jucători care au evoluat în momente grele și au și câștigat ceva. Știu gustul victoriei. Nu putem să privim înapoi. Cu siguranță vom analiza. Vom da totul vineri și vom face totul să aducem meciul 5 înapoi în București”, a declarat Jukka Toijala la conferința de presă de după meci.

Tehnicianul finlandez a vorbit despre faptul că formației sale i-ar fi convenit un duel cu Clujul în semifinale, dar întâmpină mari probleme cu timișorenii în primul tur de play-off.  

„Am spus înainte de serie că această echipă este una din cele mai bune. Fiecare își știe rolul. Sunt și jucători inteligenți, nu forțează nimic. Băieții care pot să șuteze, șutează, cei care pot recupera, o fac, iar cei care pot să pătrundă, o să pătrundă. Cu siguranță disciplina pe care o au este printre cele mai bune din această competiție. Uneori este așa. Suntem la 3-1 cu Clujul, simțim că acel match up merge pentru noi și acum suntem în situația când Timișoara ne cauzează cele mai mari probleme în acest sezon. Dar vom face totul pentru a întoarce povestea și pentru a avea un final fericit. Nu va fi ușor, dar dacă vrei să obții ceva, trebuie să mergi să iei. Nimeni nu îți dă nimic în play-off, a adăugat Toijala.

Meciul 4 al disputei dintre BC SCM Timișoara și CSM Steaua Eximbank București se joacă vineri, de la ora 19, la sala Constantin Jude.

7 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    ei, lasa Jukka
    Treceti voi de TM si fii linsitit, nu va fi floare la ureche nici seria cu U, oricat 3-1 aveti voi in sezonul regulat.
    Dar da, ca suporter a lui U prefer oricand TM in locul Stelei in semifinala.

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • CSA Steaua București edmond_dantes:

      .
      Te ingrozeste numele STEAUA, asa-i? :)

      cu 5 ani în urmă (11.05.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      amu ca ai vazut
      ca ati egalat ai scot si tu capul, gushtere?
      Vezi ca meciul 5 nu i castigat doar pt ca jucati acasa, in rusinea aia de sala. TM va veni cu ambitie mare sa dea totul pt a se califica.
      Asa ca pana te vezi cu meciul 5 in buzunar, ciocul mic si pas adaugat 😈
      Si nu, nu ma ingrozeste nici o stea. Ar fi fost mai facila pt noi o serie cu TM dar am incredere ca putem bate si Steaua in semi, chiar daca a fi in decisiv acasa...

      cu 5 ani în urmă (11.05.2018)
    • U BT Cluj-Napoca mihaicj:

      #%%%
      steaua provoaca greata, nu groaza

      cu 5 ani în urmă (12.05.2018)
    • CSA Steaua București edmond_dantes:

      .
      Fata ta provoaca si greata si groaza :))) Comentariile tale...doar greata

      cu 5 ani în urmă (12.05.2018)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Probleme
    Încă unul doar și nu veți mai avea nici unul pînă la toamnă. :)

    cu 5 ani în urmă (10.05.2018)
    • CSA Steaua București edmond_dantes:

      .
      Vorbi si nea Ion, ca e si el om...

      cu 5 ani în urmă (11.05.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!