Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: “Trebuia să câştigăm un meci aici. E un teren pe care se câştigă foarte greu”

Eduard Popa

Eduard Popa
02.05.2017

steaua sibiu

Steaua CSM Eximbank Bucureşti a reuşit să câştige duelul din primul meci al semifinalei cu CSU Sibiu, scor 84-79. Roş-albaştrii au obţinut victoria în ultimul sfert, iar antrenorul Stelei, Jukka Toijala, nu s-a arătat mulţumit de prestaţia defensivei în prima parte a meciului:

Ne aşteptam să fie un meci greu. Nu sunt mulţumit de apărarea noastră. Am făcut foarte multe greşeli, în special în prima repriză. Nu mi-a plăcut cum l-am apărat pe Hardy. A avut nişte lay-up uri foarte uşoare. Nu am făcut o treabă bună nici cu recuperările. Dar le-am spus băieţilor că trebuie să fim în meci cu 5 minute rămase de jucat ca să avem o şansă să câştigăm, am avut şansa unor coşuri importante pe final de meci, ca cel al lui Malesevic, apoi am reuşit să ne apărăm două trei faze la rând foarte bine şi aia a fost. Trebuia să câştigăm un meci aici, e un teren unde se câştigă foarte greu. Miercuri vom încerca să câştigăm din nou.

Cu privire la problemele de echipă, Toijala a ţinut să laude prestaţia lui Miţă Paul:

Am avut o rotaţie diferită. Dar trebuie să îi acord credit lui Miţă Paul. Nici nu mai ştiu când a jucat minute importante fiindcă a fost accidentat atât de mult timp, dar se antrenează bine, şi-a aşteptat momentul şi a fost un om cheie pentru noi. Dudzinski, Fraseniuc şi Malesevic au avut probleme cu faulturile, dar Miţă a intrat şi şi-a făcut datoria cu brio.

Antrenorul stelist a lăudat şi prestaţia lui Morris Curry.

Este un jucător grozav. Îl ştiu din Finlanda. Nu a fost până acum într-o situaţie prea bună, din cauza accidentării. Cu siguranţă este unul dintre cei mai buni guards din ligă. Acum este recuperat în totalitate şi a arătat asta tuturor. De asemenea, a fost şi prima oară când a jucat împotriva Sibiului şi poate nici cei de acolo nu îl ştiau prea bine.

Meciul doi dintre CSU Sibiu şi Steaua CSM Eximbank Bucureşti va avea loc miercuri, 3 mai, de la ora 19:00.

*foto: Ana-Maria Mătuşoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!