Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: “Va trebui să îi forţăm să joace 5 vs 5 pentru că sunt foarte buni pe contraatac”

Eduard Popa

Eduard Popa
19.05.2018

jukka toijala u bt cluj steaua

CSM Steaua Eximbank Bucureşti a scăpat după o serie extrem de dură cu BC SCM Timişoara, câştigată în cinci meciuri. Pentru roş-albaştri urmează acum duelul cu U-BT Cluj, din semifinalele playoff-ului Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Într-un scurt interviu acordat totalbaschet.ro, antrenorul finlandez Jukka Toijala a explicat care sunt diferenţele faţă de sezonul precedent, când Steaua nu a obţinut nicio victorie în sezonul precedent în faţa clujenilor, dar şi ce aşteptări are de la meciurile care urmează:

“E un alt sezon, sunt alte echipe. Chiar dacă anul trecut am pierdut toate meciurile cu Cluj, multe dintre ele au fost meciuri strânse. Sezonul ăsta am avut match-up-uri mai diferite şi am jucat foarte bine contra lor. Dar acum suntem în playoff şi nimic din toate acestea nu mai contează. Mă aştept la o serie dură. Clujul nu a avut probleme cu Galaţi, în timp ce noi am dus o adevărată bătălie cu Timişoara. Simţim că am intrat în ritmul de playoff. Cheia va fi în defensivă. Va trebui să îi forţăm să joace 5 vs 5, baschet aşezat, pentru că sunt foarte buni pe tranziţie, pe contraatac. Asta presupune un bun control al jocului în ofensivă, recuperări şi concentrare mare pe detaliile defensive.”

U-BT Cluj – CSM Steaua se joacă astăzi, de la ora 19:15. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 4.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!