Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Justin Baker, monster game în victoria contra celor de la CSM Mediaș

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
30.03.2019

baker

Vineri, 29 martie, Dinamo Știința București s-a impus în deplasare, în fața celor de la CSM Mediaș, după o partidă dominată din primul până în ultimul minut, scor final 79-91.

Principalul realizator al bucureștenilor a fost Justin Baker. În cele 31:29 de minute petrecute pe parchet, acesta a avut procentaje de 67% la aruncările de 2 puncte(6/9)  și 86% la aruncările de la mare distanță(6/8), fără să aibă vreo prezență la linia de libere,  pentru un total de 30 de puncte. La acestea a adăugat 10 recuperări( 2 ofensive, 8 defensive) și o minge câștigată, ajungând la un indice al eficienței de 36.

Astfel, jucătorul american “șterge cu buretele” un season-high de 23 de puncte obținut chiar etapa trecută în meciul disputat pe teren propriu, în compania celor de la CSM Phoenix Galați și reușește, de asemenea, al treilea double-double în acest sezon competițional.

În cele 23 de meciuri în tricoul alb-roșu, Baker a înregistrat medii de 14.5 puncte, 6.0 recuperări și 1.2 pase decisive pe meci, iar în Cupa României are cifre de 15.3 puncte, 4.8 recuperări și 1.8 pase decisive pe meci.

În urma acestui rezultat pozitiv, elevii lui Tudor Costescu ajung la un bilanț de 8 victorii și o înfrângere în Grupa Galbenă, fiind foarte aproape de o calificare sigură în Play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

 

*SURSA foto: Sabin Malisevschi 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!