Stiri

Jusuf Nurkic, primul triple-double din carieră în victoria cu Cleveland (Video)

David Istrate

David Istrate
17.01.2019

jusuf nurkic triple double

Portland Trail Blazers a câștigat un meci aparent ușor contra celor de la Cleveland Cavaliers, scor 129-112. Cu toate acestea, trupa din Oregon a avut nevoie de un triple double de la pivotal bosniac Jusuf Nurkic și de o prestație excelentă a lui Lillard pentru a câștiga partida.

Cei doi au fost nevoiți să revină pe parchet în sfertul 4, chiar dacă după 36 de minute Portland își asigurase un avantaj de 19 puncte. Cu toate acestea, antrenorul Terry Stotts a fost nevoit să apeleze la titulari în sfertul patru, după ce Cavs au reintrat în meci. Astfel, Jusuf Nurkic a reușit în cele din urmă primul triple-double din carieră, cu 10 puncte, 10 recuperări și 10 pase decisive, la care a adăugat și 5 capace. Damian Lillard a înscris 33 de puncte cu 6 pase decisive iar CJ McCollum a marcat 19 puncte. De partea cealaltă, Jordan Clarkson a marcat 22 de puncte și Rodney Hood 20.

După această victorie, Portland Trail Blazers a ajuns la 27-19 și continuă ascensiunea în vârful Conferinței de Vest. De partea cealalată, Cavs are 9-36 și continuă sezonul de tranziție după despărțirea de LeBron James.

Jusuf Nurkic are parte de un sezon excelent la Portland. El a fost autorul unui meci istoric în urmă cu câteva săptămâni, când a strâns 24 de puncte, 23 de recuperări, 7 pase decisive, 5 intercepții și 5 capace.

*foto: eurohoops.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate