Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kam Belin: ”Dedic acest sezon verișorului meu”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
08.08.2014

Belin

Noul jucător al echipei de baschet SCM Universitatea Craiova, Kam Belin, este verișorul lui Chauncey Hardy, cel care în anul 2011 evolua la prim-divizionara CSS Giurgiu. Chauncey a fost înjunghiat mortal într-un club din oraș. Jucătorul Craiovei a dus muncă de convingere cu familia când a anunțat că vrea să joace în România, dar a reușit să își convingă părinții că nu este niciun pericol.

„Am avut ceva emoții, dar totul este bine aici. Colegii, antrenorii, oamenii din staff, cu toții sunt drăguți. Vreau să îi dedic întregul sezon verișorului meu, decedat în 2011 aici, în România.”

Unul dintre tatuajele noului americal al Craiovei este dedicat verișorului său, o stea și numărul 22. De altfel, acesta a cerut să evolueze în noul sezon cu acest număr.

”Aproape toate tatuajele pe care le am sunt legate de familie, iar cel cu steaua și tricoul cu numărul 22 este pentru Chauncey. Aș dori mult să port și eu numărul 22 pe tricou și sper că va fi disponibil.“

Belin, care evoluează pe postul de extremă, a auzit doar cuvinte de laudă despre publicului oltean și le promite că va face spectacol alături de Bureau.

”Am auzit că aici suporterii sunt fantastici. Eu le promit că va fi un sezon de excepție și vom face spectacol la fiecare partidă.”

În sezonul trecut, acesta a avut medii de 11.3 puncte, 4.5 recuperări și 1.5 pase decisive pe meci.

3 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    nasol
    Ei asta cu Hardy nu o stiam- sa speram ca isi va da seama ca nu toti romanii suntem ca cel ce l-a omorat pe Hardy.

    cu 9 ani în urmă (08.08.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe popescusorin :

    @tzontzolino
    burtosu ala colorat nu era roman

    cu 9 ani în urmă (08.08.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Romani
    imi pare rau, Kamren, dar sa stii ca Romanii nu sunt toti rai

    cu 9 ani în urmă (19.08.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!