Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kam Belin: “Vreau să devin mai bun în fiecare zi”

Magdalena Manea

Magdalena Manea
31.10.2014

Kam Belin, noua extremă de la CS Universitatea Cluj, se află la primul său contract de profesionist. Bachetbalistul de 22 de ani a jucat primul său meci la Timișoara. 

Belin a oferit un scurt interviu cititorilor TotalBaschet:

Cum te-ai acomodat la Cluj?

“Mă simt bine și confortabil aici. Nu am avut încă șansa să experimentez pe deplin orașul, dar în ceea ce privește echipa, mă simt bine.”

Ce oraș îți place mai mult? Craiova sau Cluj?

“Nu prea am ieșit pe aici astfel încât nu-mi pot da cu părerea, însă voi iubi mereu oamenii și suportul pe care l-am avut la Craiova.”

Credeai că te vei mai întoarce în România după ce s-a întâmplat la Craiova?

“Sincer, eram pregătit pentru orice, însă am sperat că mă voi întoarce.”

Cum a fost pentru ține meciul de la Timișoara?

“A fost un joc dur, am căzut devreme. Asta ne-a pus într-o situație rea, a trebuit să ne întindem pasele. Dar e prima oară când jucăm împreună, trebuie să ne sincronizăm și să găsim o modalitate de a juca care să se potrivească tuturor cel mai bine. Cei de la Timișoara au jucat bine, au avut o zi bună la aruncări. Pentru mine a fost o provocare neplanuită. A fost un joc limitat pentru mine. Am de gând să fiu mai versatil pe viitor pentru a ajuta echipa. Dar devin din ce în ce mai bun, intensitatea va crește cu fiecare meci jucat. Trebuie să-mi reintru în forma de joc.”

Care este obiectivul personal pentru acest sezon?

“Vreau să mă așez, să mă bucur de sezon, să mă simt bine și să câștig câteva meciuri. Este primul meu an ca și profesionist, vreau să fie o experiență frumoasă și un pas mare pentru restul carierei mele. Vreau de asemenea ca și coechipierii mei să se simtă bine căci și pentru echipă este primul an în Ligă Națională. Toată lumea va progresa cu ajutorul acestei experiențe.”

Cum vezi meciul cu Energia Târgu Jiu?

“In marea majoritate a timpului mă concentrez pe ceea ce se află în față mea. Și în momentul actual în fața mea se află doar echipa mea și ceea ce trebuie să lucrăm. Așa că deocamdată nu-mi fac griji în ceea ce privește un oponent. Vreau să devin mai bun în fiecare zi. Fiecare meci este o etapă preliminară așa că sperăm să putem câștiga acest meci și să arătăm că progresăm.”

Ai ceva să le spui suporterilor CSU Cluj?

“Da, lucrurile vor deveni mai palpitante și noi, ca echipă, sperăm să câștigăm mai mult suport. Sper să vedem acele șepci roșii mâine seară. E o zi bună pentru baschet căci ambele echipe vor juca.”

*foto: atlantaroundballreport.blogspot.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!