Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kammeon Holsey este noul jucător al lui SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.08.2018

Kammeon Holsey este noul transfer perfectat de SCM U Craiova. Anunțul a fost făcut de către agenția care-l reprezintă pe sportivul american. Holsey sosește în Bănie după ce în sezonul trecut a jucat în Franța pentru Quimper UJAP și în Liban pentru Byblos.

Născut pe 4 septembrie 1990, Kammeon Holsey măsoară 2.03 metri și este un jucător care poate evolua pe pozițiile 3-4.  El a absolvit în anul 2014 la Georgia Tech.


În sezonul precedent, Holsey a evoluat în Liban la Byblos și în liga secundă din Franța la Quimper UJAP. În al doilea eșalon din Franța jucătorul american a bifat 18 prezențe și a avut medii statistice de 13.4 puncte, 4.8 recuperări și 1.6 pase decisive.

În cariera lui, Kammeon Holsey a mai jucat în Finlanda la Kauhajoen Karhu și în NBA G League la Detroit Grand Rapids.

Kammeon Holsey este cel de al 6-lea jucător străin semnat în această vară, după Jason Boone, Porter Troupe, Goran Gajovic, Aaron Walter-Moss și Ria`n Holland. Din lotul oltenilor care va fi antrenat de Aleksandar Todorov mai fac parte Amedeo Casale, Camil Berculescu, Sebastian Ionescu, Bogdan Popa, Ionuț Berceanu și Andrei Iliescu.

5 comentarii la aceasta stire:
  • tanaseb :

    TB
    Domnule Isaila, cred ca e al 6-lea strain de la Craiova. Mai e si Gajovic!!

    cu 5 ani în urmă (23.08.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    LNB
    Buun, pentru 6 echipe din prima grupa valorica, lucrurile sunt clare; Oradea, Cluj (au anuntat ca incep cu 5 straini), Sibiu, Pitesti (vor aduce si al saselea strain), Timisoara si Craiova.
    De la Dinamo nu astept vreo minune, probabil vor merge pe scheletul de jucatori ai Stiintei, la care vor adauga ceva jucatori straini.
    Marea enigma o reprezinta Steaua...se va rupe sau nu de CSM, asta ar fi prima intrebare; daca da, cu Eximbank care nu va mai da bani, le va fi foarte greu sa faca o echipa onorabila; iar apoi ce va face CSM, fara loc, dar cu ceva jucatori si antrenori (din ce stiu Tojala, Zekovici,... sunt semnati pe CSM)?

    cu 5 ani în urmă (23.08.2018) Raspunde
  • SCM "U" Craiova sebi12 :

    lnb
    pare un transfer reusit ,craiova pare ca si a construit o echipa mai "cu cap"fata de sezonul trecut..problema ar fi lipsa romanului cu experienta ,dar cine stie ..dragusin ,fraseniuk,nicoara..

    cu 5 ani în urmă (24.08.2018)
    • 76ers:

      ...
      Pai ce sa faci cu romanii expirați(nu experimentați), după ce ca au și pretenții la salarii nici nu sunt cine știe ce, nu mai bine de aceiași bani pe un roman expirat iei 2-3 tineri cu dorința de afirmare ? Mai ales ca la ce tineri a adus Craiova măcar 4 dintre ei ar putea juca cel puțin 10 din cele 20 de minute necesare la oricare echipa din campionat. Felicitări Craiova, probabil ca s-au cam ars in ultimii ani cu expirați gen Popescu și in sfârșit au făcut alegea buna și corecta :)

      cu 5 ani în urmă (24.08.2018)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova sebi12 :

    76ers
    Cum am mai spus,la u23 craiova sta detasat cel mai bine ..la straini pare un mic + fata de sezonul trecut ,deoarece nu mai sunt doar 2 straini de mare valoare si restul de umplutura..totusi poate s ar simti nevoia unui roman cu experienta ,dar cum ai spus si tu lacraiova mereu a fost o problema la capitolul asta(excluzandu l pe burlacu) ..cel mai bun exemplu orbeanu anul trecut ,care baschet cu siguranta n a jucat

    cu 5 ani în urmă (24.08.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!