Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kareem Storey: „A fost primul meci pentru noi în formulă completă”

Eduard Popa

Eduard Popa
18.10.2018

kareem storey medias

CSM Mediaș a pierdut primul meci din turul 2 al Cupei României în deplasare, pe terenul lui CSO Voluntari, scor 95-80.

Cu această ocazie l-am putut urmări la lucru pe conducătorul de joc american Kareem Story, care a adunat 9 puncte și 4 pase decisive. La sfârșitul partidei el nu s-a arătat prea îngrijorat de faptul că echipa sa a pierdut:

„Am pierdut la 15 puncte, dar a fost o experiență bună pentru noi. A fost doar primul meci pentru noi în formula completă. Nu vreau să știrbesc nimic din victoria celor de la Voluntari, sunt o echipă foarte bună, au o chimie foarte bună, sunt foarte buni pe tranziție, dar noi trebuie să învățăm să jucăm împreună și, dacă luăm acest lucru în considerare, a fost foarte bine. O să ne mai întâlnim cu ei în Urna Valorică B, este poate cea mai bună echipă din această grupă valorică, dar noi va trebui să lucrăm în continuare împreună, să creștem ca echipă și vom fi bine.”

Kareem a vorbit în termeni laudativi de colegii săi români:

„Avem baschetbaliști români foarte buni, fenomenali, am foarte mult respect pentru ei, au un IQ de baschet foarte bun. Practic putem să schimbăm cu jucătorii de pe bancă și să nu scădem în niciun fel nivelul, ceea ce e foarte bine”.

Storey a ajuns în România după 4 ani de NCAA și o experiență în prima ligă din Slovacia.

*foto: zimbio.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!