Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kareem Storey este al 4-lea străin din lotul lui CSM Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.10.2018

CSM Mediaș a debutat cu dreptul în ediția 2018/2019 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, grupa valorică B. Trupa de pe Târnava Mare a câștigat pe terenul lui ABC Athletic Constanța cu scorul de 83-77 în etapa a 2-a a campionatului.

În lotul pregătit de Mihai Popa a apărut o noutate la această partidă. Kareem Storey a debut pentru echipa din Mediaș în jocul de la malul Mării Negre. În vârstă de 26 de ani, sportivul născut în Baltimore măsoară 1.78 metri și evoluează pe poziția 1.

La prima sa apariție în România, Kareem Storey a jucat 31 de minute și și-a trecut în cont 12 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări, 4 intercepții și 4 turnovers. El a marcat 3/5 de la 2 puncte, 6/13 de la linia de libere și a ratat două aruncări de la mare distanță, acumulând un index al eficienței de 13 unități.

Kareem Storey a evoluat în campionatul universitar nord american pentru Utah, Southern Idaho și Morehead State, la ultima universitate absolvind în 2015. În Europa, Storey a mai jucat doar pentru MBC Lucenec în prima ligă din Slovacia unde a avut cifre de 10.3 puncte, 2.0 pase decisive, 1.4 recuperări și 1.6 intercepții.

CSM Mediaș are în acest moment patru jucători străini în lot. Pe lângă Kareem Storey, în lotul lui Mihai Popa se mai regăsesc Milan Vulic, Stefan Sajin și Andrija Simonovic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!