Stiri

Kawhi Leonard a fost desemnat jucătorul defensiv al sezonului în NBA

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.04.2015

Kawhi Leonard a câștigat titlul de „Defensive Player of the Year”, premiul acordat celui mai bun jucător defensiv din NBA după sezonul regulat. Extrema lui San Antonio Spurs i-a depășit în cursa pentru acest trofeu pe Draymond Green de la Golden State Warriors și pe DeAndre Jordan de la Los Angeles Clippers. În această anchetă, Kawhi a primit 333 de puncte și a fost ales pentru prima poziție de 37 dintre cei 129 de jurnaliști care au votat.

În acest sezon, Kawhi Leonard a bifat 63 de meciuri pentru San Antonio Spurs și a fost liderul ligii profesioniste nord americane la intercepții, cu o medie 2.3 pe meci. Extrema a mai contabilizat în medie pe meci și 5.9 recuperări defensive.

După primirea acestui titlul individual, Kawhi Leonard intră într-un cerc select. Alături de Michael Jordan și Hakeem Olajuwon, Leonard este singurul jucător care a fost MVP al unei finale de NBA și cel mai bun jucător defensiv al sezonului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!