Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Keith Clanton a fost acontat de CSA Steaua București

Eduard Popa

Eduard Popa
12.08.2019

Keith Clanton a fost acontat de CSA Steaua București

keith clanton steaua

CSA Steaua a reușit să îl transfere pe baschetbalistul american de 29 de ani Keith Clanton, anunță eurobasket.com. Acesta a jucat în sezonul precedent în prima ligă din Grecia, la Cretan Kings.

Clanton a jucat în sezonul precedent în 26 de meciuri, cu medii de 4 puncte, 6,7 recuperări și 1,5 pase decisive. Keith are o experiență valoroasă după ce a absolvit University of Central Florida în 2013. Tot atunci a jucat și în Summer League, pentru ca apoi să înceapă o adevărată aventură pe mai multe continente diferite.

El a jucat profesionist în Bulgaria, la Levski Sofia și Academic Sofia, în Israel la Beer Sheva, în Coreea de Sud la Samsung Thunders, în Polonia la Anwil și în Puerto Rico la Leones.

Clanton este primul nume de jucător străin adus de „militari” în această vară. Steaua le-a mai prelungit înțelegerile lui Andrei Mandache și Radu Vîrnă și i-a adus pe Dani Mâinea și Mihai Gavrilă.

*foto: ucfknights.com

5 comentarii la aceasta stire:
  • 76ers :

    ...
    Bun pivot cat timp a fost la Paok si in Bulgaria, la el ma gandisem prima data cand a fost vorba de Craiova sa aduca un pivot cu experienta in Bulgaria, ultimul sezon cam slabut dar a primit si putine minute, achizitie buna pentru Steaua, daca continua tot asa s-ar putea sa avem inca o pretendenta la locul 4 desi ei spera la mai mult

    cu 4 ani în urmă (12.08.2019)
    • SCM "U" Craiova sebi12:

      Re
      Au anuntat si un fundas ..care pare slabut

      cu 4 ani în urmă (12.08.2019)
    • 76ers:

      jovanovic
      as zice ca e perfect pentru ei, tanar dornic de afirmare, probabil nu foarte scump, cifre destul de bune, foarte bun pe pick&roll exact ce le trebuie cu un pivot precum Clanton...

      cu 4 ani în urmă (12.08.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Steaua
    Pare un monstru sub panou. CV-ul ok și de calitate, va fi sigur unul din pivoții de referință din campionat. Parca aduce cu (,) Cooper de la Sibiu, atât la fizic cât și la stil de joc.

    cu 4 ani în urmă (12.08.2019)
    • free_ag:

      Cooper
      Sper sa nu fiu catalogat răutăcios, dar din ce am văzut pare pe procedee peste Cooper. Dar rămâne de vazut😁

      cu 4 ani în urmă (12.08.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!