Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kelvin Lewis: “Imi doresc o șansă de a juca în NBA”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
25.07.2014

După un sezon modest, BC Timișoara a început din timp campania de achiziții pentru ediția 2014/15 a Ligii Naționale. Unul dintre jucătorii pe care se va baza antrenorul Dragan Petricevic este americanul de 26 de ani, Kelvin Lewis. Venit de la formația finlandeză Tampereen, Kelvin evoluează pe poziția 2 și are un foarte bun joc defensiv.

Înainte de reunirea lotului formației timișorene, programat pentru data de 30 iulie, Kelvin Lewis a acceptat să acorde un interviu în exclusivitate pentru cititorii totalbaschet.ro despre cel care i-a călăuzit primii pași în baschet, despre stilul său de joc și așteptările sale pentru sezonul viitor.

 

Kelvin, spune te rog câteva cuvinte despre tine pentru fanii Timișoarei

Sper să contribui la un sezon de succes al echipei prin aportul meu de energie în defensivă și prin aruncările la coș. De asemenea mă voi asigura că voi aduce bună dispoziție și ”viață”pe parchet.

Care este filosofia ta despre baschet? Care este secretul succesului?

Consider că dacă baschetul este jucat ”corect” și până la ultima picătură de energie, rezultatele nu vor întârzia să apară. Victoriile vin ca urmare a unei bune organizări atât în ofensivă, cât și în defensivă.

Cine este modelul tău în baschet?

Tatăl meu, care a fost draftat de Spurs în '86, a fost cel care m-a influențat. El m-a învățat bazele jocului și m-a antrenat în colegiu. Am avut de învățat de la el în fiecare zi. 

Care este cel mai mare vis al carierei tale?

Îmi doresc să am o șansă reală de a juca în NBA

Ce așteptări ai de la sezonul care urmează?

Sper ca BC Timișoara să fie o oportunitate pentru mine și sper să îi ajut să lege din nou victoriile.

Din ce știi până acum, care sunt diferențele între campionatul din Finlanda și cel din România?

Indiferent de țară sau campionat, titlul de campion este greu de obținut. Din ce am văzut, liga din România va fi una foarte puternică sezonul viitor și abia aștept să dau piept cu această provocare.

 

 

sursa foto: arhiva personala Kelvin Lewis

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!