Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kelvin Lewis, cel mai bun “leu” în înfrângerea de la Pitești

Marius Petri

Marius Petri
15.11.2014

BC Timișoara a pierdut partida disputată pe terenul celor de la BCM U Pitești, într-o confruntare din cadrul etapei cu numărul 7 din Liga Națională de Baschet Masculin, scor 70-74. În ciuda faptului că au fost conduși o bună parte din meci, "Leii din Banat" au fost aproape de a reveni pe final, însă cele 40 de minute s-au scurt înainte ca aceștia să poată egala formația lui Hristu Șapera.

Cel mai bun baschetbalist al grupării de pe Bega a fost americanul Kelvin Lewis, care a sosit în această vară în campionatul românesc. Sportivul de 1.95m a înregistrat cel mai bun procentaj din echipa sa la aruncările din spatele semicercului, reușind 4 din cele 8 încercări de la mare distanță. De asemenea, extrema a avut 4/6 la aruncările de două puncte, totalizând astfel 20 de puncte marcate.

Pe de altă parte, Lewis a mai contribuit cu 3 recuperări, 2 pase decisive și 3 intercepții, înregistrând și o minge pierdută, dar și un capac. În urma acestei evoluții, americanul a încheiat partida cu un indice al eficienței de 22 de unități, fiind astfel cel mai eficient jucător al meciului.

În acest sezon, Kelvin are medii de 11.1 puncte, 4.3 recuperări, 2.7 pase decisive și 11.9 unități la eficiență, jucând, în medie, aproape 28 de minute în fiecare din cele 7 partide disputate până acum în Liga Națională. 

*foto: facebook.com/baschetclubtimisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!