Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kentwan Smith îşi începe cariera de jucător profesionist alături de BC Timişoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.07.2015

Baschet Club Timişoara a anunţat prin intermediul site-ului oficial transferul baschetbalistului Kentwan Smith, jucător care a evoluat până acum doar în NCAA. 

Component al naționalei statului Bahamas, Smith are 23 ani, măsoară 2.03 metri în înălţime şi evoluează la posturile 3-4. În sezonul precedent a evoluat pentru Stetson Hatters, unde a bifat 31 de partide cu medii de 13.8 puncte pe meci, 6.8 recuperări şi 1.3 pase decisive. 

VIDEO. Kentwan Smith, un specialist al slamdunk-urilor

Până în prezent, BC Timişoara a transferat o listă de jucători formată din Kentwan Smith, Filip Barovic, Nenad Milosevic, Derrick Low, Hristo Nikolov şi Florin Popa. De asemenea, clubul bănăţean se află sub contract cu antrenorul Dragan Petricevic şi jucătorii Bogdan Popescu, Georghe Toth şi Zoran Milencovic. 

*Foto: upressonline.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!