Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kentwan Smith va evolua în campionatul finlandez

Valentin Todea

Valentin Todea
22.08.2016

Baschetbalistul originar din Bahamas, Kentwan Smith, a ajuns la o înțelegere cu gruparea finlandeză BC Nokia (Korisliiga). Având o înălțime de 2.03 metri, sportivul a jucat în stagiunea trecută pentru BC Timișoara. Acesta a acumulat medii statistice de 14.1 puncte, 6.4 recuperări, 1.5 pase decisive, 1.2 intercepții și 0.8 capace în 15 partide în Liga Națională pentru gruparea de pe Bega.

Smith a părăsit formația alb-violetă în luna ianuarie a acestui an datorită restanțelor salariale, evoluând în a doua parte a sezonului trecut pentru Fuerza Guinda de Nogales din Mexic, acolo unde a strâns 9.9 puncte, 5.3 recuperări și 1.6 assist-uri pe meci în 12 întâlniri. Kentwan a absolvit Universitatea Stetson în 2015.

Noua echipă a jucătorului de 24 de ani a ajuns până în semifinalele primei ligi din Finlanda în ultimul sezon, după ce în ediția 2014-2015 a obținut promovarea în cel dintâi eșalon baschetbalistic al țării nordice.

*Foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!