Stiri Cupa României Masculin

Kevin Allen a reușit un monster game pentru ACS Târgu Jiu!

Eduard Popa

Eduard Popa
30.09.2018

kevin allen acs targu jiu

ACS Târgu Jiu a trecut lejer de Colegiul Național Aurel Vlaicu în primul tur din Cupa României. După ce s-au impus în tur cu 75-47, elevii lui Laurențiu Răuț și Claudiu Alionescu s-au impus în retur cu 70-44.

Vedeta partidei a fost cu siguranță americanul Kevin Allen. Baschetbalistul adus din Nicaragua a adunat 27 de puncte, 27 de recuperări, din care 6 ofensive și 4 capace. El a avut 11/19 din acțiune și 5/7 de la libere. Datorită acestei prestații, Kevin a avut un indice al eficienței de +48!

Remus Răceanu cu 13 puncte și Shawntez Patterson cu 10 puncte sunt singurii gorjeni care au înscris în double digits. Pentru CNAV, Theodor Duca a fost cel mai bun jucător, cu 13 puncte și 6 recuperări.

Astfel, ACS Târgu Jiu se califică în turul secund din Cupa României și așteaptă să își afle adversarul, după dubla dintre Brăila și CS U Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii