Stiri

Kevin Durant s-a faultat singur pe twitter

Eduard Popa

Eduard Popa
19.09.2017

kd conturi false twitter instagram

Fostul MVP al ligii şi MVP-ul finalei NBA din 2017, Kevin Durant, este unul dintre cei mai activi jucători de baschet pe reţelele de socializare. De fiecare dată când a avut timp, „KD” a ţinut să le răspundă atât fanilor săi cât şi contestatarilor. De pe mai multe conturi, se pare.

Suspiciunile că Durant ar folosi mai multe conturi false pentru a-şi lua apărarea în faţa haterilor au apărut recent după mai multe postări controversate ale lui KD. Durant a fost etichetat de fratele său într-o postare pe instagram cu un cont care nu este cel oficial, @kevindurant, ci @quiresultan.  

kd conturi false instagram

Acelaşi cont, @quiresultan, avea să îi ia apărarea lui Durant într-o altă postare a fratelui său, în care era lăudat sezonul recent reuşit de KD cu Golden State Warriors.

kd conturi false insta

Dar dacă până acum fanii şi haterii lui Durant aveau doar bănuieli, după ultima gafă a jucătorului acum aceştia sunt aproape siguri că forward-ul lui Golden State se foloseşte de alter-ego uri pentru a-şi lua apărarea pe reţelele de socializare.

Durant a folosit contul oficial de pe twitter prin care îi dădea reply uri unui contestatar la persoana a treia.

kd cont fals twitter 1

kd cont fals twitter 2

„Ai tot respectul din partea mea, dar spune-mi un motiv pentru care ai părăsit OKC, în afara de a câştiga un titlu” , a scris un fan al lui Durant.

Replica pentru fan a venit din partea contului oficial al jucătorului, la persoana a treia:

„Nu îi plăcea să joace pentru Billy Donovan, şi nici lotul nu era atât de bun. Era doar el şi Russ (n.r. Russell Westbrook). Imaginează-ţi cât de slabă ar fi acea echipă fără Russ. KD nu poate câştiga un titlu cu băieţii aceia”

, a venit replica uluitoare de la contul oficial al lui Durant.

Deocamdată fostul MVP al ligii nu a venit cu o explicaţie cu privire la aceste acuzaţii, dar tweet-urile sale au făcut înconjurul internetului. 

*foto: fadeawayworld.com / Bleacher Report

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!