Stiri

Kevin Garnett cumpără 1000 de bilete pentru a le dărui fanilor la meciul cu Los Angeles Clippers

Dan Oancia

Dan Oancia
02.03.2015

 

Kevin Garnett surprinde din nou printr-un gest prin care sare în ajutorul suporterilor lui Minnesota Timberwolves. Pivotul „lupilor” a cumpărat 1000 de bilete la partida dintre echipa sa și Los Angeles Clippers, care sunt de astăzi valabile pe site-ul oficial al echipei din Minessota.

Timberwolves avea o medie de 14225 de fani care asistau la jocurile din Target Center. De când a sosit Kevin Garnett, care a semnat în 15 februarie cu gruparea care se află acum pe ultima poziție în Conferința de Vest, având 13 victorii și 43 de înfrângeri, la cele două jocuri de acasă s-a constat o creștere a mediei cu aproape 5000 de spectatori. Cei peste 39000 de fani au ridicat media la 19606.

Los Angeles Clippers este pe 5, cu 38 de victorii și 21 de înfrângeri. Jocul dintre cele două echipe, care va avea loc în Target Center, va începe la ora 3, cea a României. 

*Foto: sportspickle.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!