Stiri

Kevin Garnett va colabora din nou cu Doc Rivers

Paul Olar

Paul Olar
11.01.2017

Retras din activitate, Kevin Garnett nu duce lipsă de oferte. Fostul baschetbalist a bătut palma de curând cu Los Angeles Clippers, urmând să fie consultant al echipei.

Cu alte cuvinte, campionul NBA din 2008 se va ocupa de pregătirea pivoților de la Los Angeles Clippers. Formația californiană este antrenată de către Doc Rivers, cel care a stat pe banca lui Boston Celtics din 2004 până în 2013.

În vârstă de 40 de ani, Garnett a pus ghetele în cui la finalul sezonului precedent. El a și-a început și încheiat cariera la Minnesota Timberwolves, însă a mai trecut și pe la Brooklyn Nets. KG a participat de 15 ori la NBA All Star Game și a fost declarat, în 2004, MVP al Ligii.

Los Angeles Clippers ocupă locul 4 în conferința de Vest, cu un bilanț de 26 de victorii și 14 înfrângeri.

*Foto: fansided.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!