Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy și Bogdan Popescu au terminat pe minus partida de la Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.03.2017

CSU Sibiu a pierdut în fieful campioanei României cu scorul de 84-72. Partida s-a decis în sfertul trei, atunci când CSM CSU Oradea s-a desprins la o diferență mai mare de 10 puncte. Echipa lui Dan Fleșeriu nu a avut forța să remonteze acest deficit, mai ales că Bogdan Popescu și Kevin Hardy au rămas datori la această partidă prin prestațiile lor. Cei doi nu au contribuit cu nimic pozitiv din punct de vedere statistic și au încheiat jocul cu eficiență negativă.

Kevin Hardy a fost titular și a jucat 30 de minute în Arena Antonio Alexe. Americanul a terminat partida cu 3 puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări, o intercepție și un turnover. Hardy a avut o seară mediocră la capitolul aruncări acolo unde a terminat cu 1/6 (17%) de la 2 puncte, 0/4 de la 3 puncte și 1/2 de la linia de libere. După această prestație, Kevin Hardy a terminat cu -1 la eficiență.

Bogdan Popescu a fost și el titular, dar a fost utilizat doar 14 minute. Veterenul român a izbutit să-și treacă în dreptul liniei statistice doar 2 recuperări și o pasă decisivă. Popescu a avut cu 0/3 atât de la 2 puncte cât și de la 3 puncte, astfel terminând cu -3 la eficiență.

Pentru Bogdan Popescu este al doilea meci consecutiv când încheie cu minus la eficiență, după ce în derby-ul cu U BT Cluj a fost tot pe minus. El a acumulat al treilea meci al sezonului cu eficiență negativă, după ce în prima fază a campionatului a fost extrem de ineficient în partida de la Târgu Mureș cu BC Mureș.

Nici pentru Kevin Hardy nu a fost o premieră. El a mai terminat cu minus la eficiență în partida de pe teren propriu cu Steaua CSM EximBank din prima fază a campionatului.

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    Hardy
    Ce o face Hardy cand o sa-l lase detenta? Toata lumea stie cum joaca baiatul asta si totusi nu e in stare nimeni sa-l opreasca

    cu 7 ani în urmă (20.03.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Ehhh
      Mai sunt echipe care reusesc sa-l limiteze. Multa lume insa uita aportul lui defensiv, a se vedea de exemplu statistica interceptiilor.

      cu 7 ani în urmă (20.03.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!