Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy și Kris Richard se vor duela și în concursul de slam dunk contest de la LNBM All-Star Game

Eduard Popa, David Istrate

Eduard Popa, David Istrate
18.04.2019

kevin hardy kris richard 

Vineri va avea loc All-Star Game-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida se va desfășura într-un nou format, Team Kuti și Team Bobe.

La pauza meciului, vor avea loc mai multe evenimente, printre care și concursurile individuale de slam dunk și de 3 puncte. Nandor Kuti a anunțat cine va participa la aceste competiții. Astfel, la slam dunk contest vor participa Kevin Hardy (CSU Sibiu), Kris Richard (CSM CSU Oradea), Amedeo Casale (SCM U Craiova) și Bobe Nicolescu (CSM CSU Oradea).

Kevin Hardy a câștigat concursul de slam dunk atât în 2016, cât și în 2017. 

Asta în timp ce la concursul de 3 puncte participă doi craioveni: Porter Troupe și Goran Gajovic, Aleksandar Rasic de la U-BT Cluj, Dragan Zekovic și Muhamed Pasalic, de la CSM CSU Oradea.

Nandor Kuti a și oferit o scurtă declarație despre All-Star Game:

„Și pentru mine este o onoare. A fost o surpriză, chiar înaintea meciului de la Oradea. E un format nou, mi se pare că e ceva mai spectaculos. Am tras noi la sorți echipele. Sper că lumea va veni la sală și sper să le oferim un spectacol”, a spus Kuti, la conferința de presă dinaintea evenimentului.

Fiecare concurs individual va avea un premiu de 5000 de lei.

*foto: Adrian Bugariu

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    Oradea saluta centenarul orasului
    Tare "ma tem" ca anul asta Oradea castiga toate trofeele: Cupa, Campionat, inclusiv slam dunk si 3 puncte... La anul intinerim echipa pentru ca sa nu plece din tribune spectatorii contracandidatelor noastre!

    cu 4 ani în urmă (18.04.2019)
    • CSM CSU Oradea north.finder:

      "Usor cu pianul pe scari"
      Sa lasam echipa sa joace pe teren, ca tare ma tem eu ca vom ramane doar cu impresiile si cu atitudinea asta de "cei ma smecheri". Pana una, alta, urez succes echipei pe teren si mergem mai departe spre ce avem de facut. Hai CSM!

      cu 4 ani în urmă (18.04.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu raz :

    @mailman
    ti-am zis ca iti gust umorul :)

    cu 4 ani în urmă (18.04.2019)
    • CSM CSU Oradea mailman:

      Felicitari CSU Sibiu!
      ...si dupa cum spuneam, anul acesta fiind vorba de aniversare si la noi acasa, luam: slam dunk-ul, concursul de 3 si campionatul...

      cu 4 ani în urmă (19.04.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!