Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy: „Avem o echipă solidă. Ne așteptăm să luptăm pentru titlu”

Eduard Popa

Eduard Popa
05.10.2018

kevin hardy csu sibiu

Kevin Hardy s-a întors în acest sezon la Sibiu după ce în ultima stagiune a jucat în G-League, la Rio Grande Valley Vipers.

Americanul care a evoluat două sezoane la Sibiu, între anii 2015 și 2017 a vorbit pentru totalbaschet.ro despre noile modificări tactice pe care le vom vedea în jocul său în acest sezon și despre obiectivele sale și ale echipei sale în actuala stagiune:  

„A fost o revenire plăcută, m-am întâlnit cu mai mulți foști colegi și am avut o perioadă de pregătire bună înaintea noului sezon. A fost un an bun în G League, am avut șansa să învăț multe lucruri, a fost o experiență foarte utilă. Anul ăsta voi juca mai mult point guard, o să fie distractiv, îmi place când antrenorul are încredere în mine și îmi dă mingea să decizii în ofensivă. În ultima perioadă m-am antrenat, am stat în sală, am exersat aruncarea pentru a fi pregătit să arunc cu încredere când începe sezonul. Avem o echipă solidă și dacă vom reuși să prestăm jocul nostru foarte bun în apărare, avem șanse importante. Ne așteptăm să luptăm pentru titlu!”

Partida dintre Dinamo Știința și CSU Sibiu se joacă vineri, 5 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Dinamo din Capitală.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!