Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy a etalat un joc aproape complet la revenirea în România

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.10.2018

BC CSU Sibiu a avut parte de un debut dificil în ediția 2018/2019 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Trupa lui Dan Fleșeriu a fost ținut în șah până în ultimele secunde de Dinamo Știința București, într-un meci din prima etapă a campionatului, desfășurat în Ștefan Cel Mare. Sibienii au avut totuși sânge rece în ultimul minut de joc și au reușit să-și apropie o victorie scontată înaintea jocului, scor final 96-92.

Kevin Hardy, jucător revenit în această vară la Sibiu după un sezon petrecut în NBA G-League, a fost cel mai eficient jucător al echipei învingătoare și și-a pus amprenta la toate capitolele jocului. Un coș de la 3 puncte i-a lipsi lui Hardy pentru a puncta la toate capitolele importante ale statisticii.

Americanul a fost titular în formația lui Dan Fleșeriu și a evoluat peste 36 de minute. Hardy a totalizat în perioada petrecut pe parchet 15 puncte, 11 pase decisive, 5 recuperări, 6 intercepții, un capac și 2 mingi pierdute. Fundașul a înscris 7/12 din acțiune și 1/3 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 29 de unități, cel mai ridicat din echipa sibiană.

Cel mai bun 5 al Sibiului în meciul cu Dinamo, care s-a aflat la +8, l-a avut în componență pe Kevin Hardy, Mirel Dragoste, Monyea Pratt, Randal Falker și Chris Cooper.

Kevin Hardy se află la al 3-lea sezon în România, toate în echipamnetul lui BC CSU Sibiu. În 78 de partide pe prima scenă a baschetului românesc, americanul are medii statistice de 14.0 puncte, 6.9 recuperări, 3.6 pase decisive și 2.6 intercepții.

foto: Alina Cojocaru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!