Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy este noul jucător al formaţiei CSU Atlassib Sibiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.08.2015

Baschetbalistul originar din Statele Unite, Kevin Hardy, îşi va începe cariera de jucător profesionist anul acesta, chiar în România, în echipamentul echipei CSU Atlassib Sibiu.

În vârstă de 22 de ani, înalt de 1.88 metri şi cu o greutate de 82 kg, Hardy este un fundaş care are la activ 4 sezoane în NCAA cu 125 de partide jucate, toate la McNeese State Cowboys. În sezonul 2014-2015, sportivul de peste ocean a jucat 31 de meciuri, timp în care a acumulat medii de 13.5 puncte, 6.7 recuperări, 4.0 pase decisive, 2.7 intercepţii şi 1.0 capace. Din punct de vedere al procentajelor, acesta a terminat sezonul cu 48.0% (171/356) la aruncările din acţiune din care 34.6% (9/26) de la 3 puncte, respectiv 55.2% (69/125) din dreptul liniei de fault.

Kevin Hardy reprezintă astfel cel de-al 6-lea jucător străin care ajunge în această vară pe malul Cibinului după canadienii Richard Amardi și Marek Klassen, respectiv americanii William Mathias Paul, Lawrence Gilbert și Nick Evens.

Hardy, în sezonul 2014-2015

*Foto: chatsports.com

*Video: YouTube Athletes Bball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!