Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy vs Tony Bishop

Eduard Popa

Eduard Popa
31.01.2019

kevin hardy tony bishop dunk

Partida dintre CSU Sibiu și BCM U Pitești din etapa precedentă a Grupei Roșii a oferit mai multe faze spectaculoase.

Americanul Kevin Hardy a oferit mai multe dunkuri, iar una dintre reușitele sale, un „poster” administrat lui Maksym Korniienko a fost votat cea mai reușită fază a meciului de către CSU Sibiu.

De partea cealaltă, Tony Bishop a reușit și el un slam dunk special, în prima repriză a partidei. Internaționalul panamez i-a administrat un crossover lui Randal Falker și apoi a trecut pe tușă, de unde a marcat printr-un reverse spectaculos.

27 de puncte, cu 6 recuperări și 5 pase decisive a reușit Kevin Hardy contra Piteștiului, în timp ce Tony Bishop a venit de pe bancă și a marcat 17 puncte, cu 5 recuperări, în 29:20 minute.

CSU Sibiu s-a impus în etapa precedentă cu 104-86, la capătul unui meci foarte antrenant, pe care sibienii și l-au adjudecat în ultimul sfert.

În etapa a patra, CSU Sibiu va merge să joace pe terenul campioanei, CSM CSU Oradea, în timp ce BCM U Pitești va juca sâmbătă la Craiova.

*foto: Adrian Bugariu/ facebook CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Jucatori
    Hardy e un adevarat dunker, greu il poti opri. Bishop, si el spectaculos, mi se pare foarte eficient pentru Pitesti. E capitan de nationala, a jucat la un nivel inalt.

    cu 5 ani în urmă (31.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!