Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Kim Pierre-Louis este noua jucătoare a celor de la ACS Sepsi SIC

Valentin Todea

Valentin Todea
17.08.2015

Gruparea din Sfântu Gheorghe a ajuns la o înțelegere cu jucătoarea Kim Pierre-Louis, o canadiancă ce evoluează pe pozițiile 3-4. Baschetbalista a absolvit anul acesta Universitatea din Massachusetts, unde a jucat timp de 4 ani.

În ultimul sezon, aceasta a strâns medii statistice de 18.4 puncte și 7.4 recuperări, având un procentaj de 67.5% de la linia de libere în 29 de jocuri disputate. În stagiunea 2013-2014, Pierre-Louis a obținut de asemenea performanțe de remarcat, înregistrând medii de 13.2 puncte și 6.8 recuperări în același număr de partide jucate.

Sportiva, ce are o înălțime de 1.83 metri, s-a arătat încântată de această mutare, conform slansportsmanagement.com declarând: „Vreau să mulțumesc formației Sepsi SIC pentru acestă oportunitate incredibilă. Sunt foarte încântată și binecuvântată să pot evolua pentru o echipă de nivel înalt în primul meu an ca profesionistă.”

Conform aceleiași surse, antrenorul vicecampioanei din LNBF a declarat la rândul lui: Suntem încântați să o avem pe Kim la clubul nostru în acest sezon. Ea se va potrivi bine cu echipa noastră și va fi un transfer important deoarece luptăm pentru câștigarea campionatului.”

foto: Judith Gibson-Okunieff

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!