Stiri

Konstantin Glazyrin s-a transferat în Superliga Rusiei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.03.2015

Konstantin Glazyrin a ajuns la Spartak Primorye Vladivostok în Superliga Rusiei, după cum anunță portalul eurobasket.com. Sportivul ucrainenan a început sezonul alături de BC Timba Timișoara dar nu a mai revenit pe Bega din cauza problemelor pe care le-a avut cu viza.

Jucătorul ucrainean, înalt de 2.02 metri a jucat 12 partide în actuala stagiune a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Glazyrin a adunat medii de 14.0 puncte și 5.9 recuperări. Cu un sezon înainte, pe când juca în țara natală la Dnipro, Glazyrin a totalizat 7.2 puncte, 3.5 recuperări și 1.4 pase decisive în 25 de meciuri jucate în Superliga Ucrainei.

În cariera sa, Konstantin Glazyrin a jucat doar pentru Dnipro și Timba Timișoara. Spartak Primorye Vladivostok este al treilea club pe care ucraineanul și-l trece în CV. Singurul trofeu din palmaresul său îl constituie Cupa Ucrainei, cucerită în anul 2011.

Noua echipă al lui Konstantin Glazyrin, Spartak Primorye Vladivostok, se află pe poziția a 8-a în clasamentul Superligii din Rusia cu un record de 13 victorii și 9 înfrângeri. Ucraineanul ar putea debuta în Rusia chiar mâine (06.03) când Spartak Primorye Vladivostok primește vizita lui TEMP-SUMZ Revda, echipă ce ocupă locul 4 în clasament.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!